ked nie som doma sam (cize je tu este iny rodinny prislusnik) tak obedujeme spolu v kuchyni, ked som doma sam, tak jem pred televizoorom a ked som na koleji tak jem pred pocitacom, lebo to je jediny stol
Už som sa hneval, že nikto na taký kreatívny a prospešný nápad (pominúc jeho vtip) nezareaguje!!! Trvalo to hodinu, ale predsa... tak vďaka @yourpain a @hnisavica
@drusilladayerova@24 No predsa ty, keď máš na klávesnici iba ô! Akože neexistuje??? ôsľa tu zo mňa pred všetkými robiť nemusíš! Vidíš! Zas mi chýba! Všetky vety mi tu začínajú pekne s veľkým, len tá jedna musí s malým.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
ale nedelny obed je vzdy vsetci naraz v kuchyni
Už som sa hneval, že nikto na taký kreatívny a prospešný nápad (pominúc jeho vtip) nezareaguje!!! Trvalo to hodinu, ale predsa... tak vďaka @yourpain a @hnisavica
Ale veď ô je také pekné písmenko! naše najkrajšie. A niet nič krajšie, keď všetkým len obdivne odpisuješ : "ôôô!"
Ozaj ako sa píše na klávesnici veľké ô?
@drusilladayerova @24 No predsa ty, keď máš na klávesnici iba ô! Akože neexistuje??? ôsľa tu zo mňa pred všetkými robiť nemusíš! Vidíš! Zas mi chýba! Všetky vety mi tu začínajú pekne s veľkým, len tá jedna musí s malým.