väčšinou obeduje každý sám kedy chce ale niekedy sa rodičia rozhodnú že "a dneska budeme spolu obedovať" takže ako kedy ...a mne je to jedno či obedujeme tak či tak
obedujeme pri stole kt.je v obyvacke a pri prestierani musim vsetko z kuchyne prenasat:/ako viac by mi vyhovovalo keby sme jedli normalne v kuchyni,fázovo kedze mame dost maly stol
ano,a nemam to rada...je to take moc organizovane,ved nech sa predsa kazdy naje ked chce,kde chce a kedy chce,a ee ze pol 1 a ideme papat vsewtci pekne povinne ku stolu,a pred chvilou to zase tak bolo,ja to proste nemusim..ale musim to pretrpiet a kazdy vie ze to nemam rada,ale aj tak musim co uz no....
my jeme spolu len na Vianoce každý máme iný denný biorytmus, takže sa to ani nedá... a tiež, mama celú nedeľu prespí... varí sa u nás minimálne... mama ani ja na to nemáme čas, brat je manták, otec s nami nebýva... takže asi tak... a brat je prasa, s ním za jedným stolom jesť je umenie...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov