dobry den, mam zasa problem s ISIcom.
Ak uz mam elektonicku penazenku na ISICu, (u vodica na SADke len prilozim kartu a ono mi to odoberie peniaze), treba/netreba dobit kredit ked chcem chodit na obedy na mojej univerzite? V mojom ucte, cez ktory si mozem
Na obedy, ak chces pouzivat isic, musis ist na miesto, kde si za peniaze nechas isic nabit a potom si budes brat obedy po prilozeni karty na ten ich snimac pri okienku (ak to takto mate)
Jasné, že si nemôžeš nabiť ISIC za 30€ a čerpať odtiaľ peniaze na všetko. Choď do jedálne alebo na stránku školy, nabi si ISIC podľa podmienok a až potom používaj
Omfg! Naco ti je preboha bankovy ucet na to, aby si prisiel za ujom x, dal mu 10 eur, povedal nabit kartu za 10 eur, on ti ich vezme, prilozi kartu a ty mozes ist na obed? A predpokladam, ze ak si dal temu do kategorie presov, myslis tym jedalen na unipe a tam mas priamo v jedalni velku tabulu, kde mas popisane vsetke informacie a pri tej tabuli este aj je to okno, kde sa nabija karta. A je to hned pri vchode do budovy. Nepochopim, ako sa taky clovek dostane na vysku. Nehovoriac o tvojich dalsich temach, ktore si tu zalozil.
@overexcitedgirl ja som exakny clovek(prepoklady do detailistickej matematiky a fyziky, aspon dufam ze to nejak zvladnem), ak mam vsetko co treba a vsetko viem dopodrobnosti viem to robit rychlo a dobre sa v tom orientujem , inak som zle orientovany. Intuitivne neviem konat - vela casu zabere. A podla mna aj taky ludia maju pravo studovat na VS. Temu presov som dal, lebo tam nebgola tema skola, preto som dal dalsie druhe tema.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
Na obedy, ak chces pouzivat isic, musis ist na miesto, kde si za peniaze nechas isic nabit a potom si budes brat obedy po prilozeni karty na ten ich snimac pri okienku (ak to takto mate)