keď som bola menšia tak som si ich obhrýzala a každý okolo mňa koho som poznala mal prekrásne nechty..a mňa to štvalo.. tak som sa snažila s tým prestať a ono to zabralo.. aj keď už neviem kedy sa to zmenilo..
hnúús to je..ja nie...moja spoluziacka si tak drasticky obhrýza nechty..ze ich skoro uz nemaá...vzdy sa ju snazim upominat..ale ked na nu ponezerám.znova zacne
Robil som to. Dosť brutálne. Ale prestal som yahoooooooooooooooo už si ich viac ako pol roka nehryziem. (síce som sa pokúšal asi 5krát a až na šiesty to vyšlo ).
ja mám obdobia kedy áno a kedy nie. momentálne mám "nie obdobie".
lenže má jeden háčik. snažím sa snažím, pestujem si tie nechtiská, aj si ich nalakujem, chvíľku sa z nich teším a potom jeb. všetky sa mi zlomia a to ma tak naserie, že si ich ohryziem. a tak dookola. neznášam moje neschopné nechty :/ chcem gelové, len kto mi na ne bude dávať tisícku mesačne?!
ale...ani mi nehovor...tak som sa tesila z toho..ze mi konecne vyrastli nechty...ze si mozem klopkat po stole...a zrazu z nicoho nic...sedim pri pocitaci...a prsty v papuli..no jebenti a nechty nikde...a zas nic....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
lenže má jeden háčik. snažím sa snažím, pestujem si tie nechtiská, aj si ich nalakujem, chvíľku sa z nich teším a potom jeb. všetky sa mi zlomia a to ma tak naserie, že si ich ohryziem. a tak dookola. neznášam moje neschopné nechty :/ chcem gelové, len kto mi na ne bude dávať tisícku mesačne?!