a myslím si, že všetky tieto výskumy, snažiace sa vedecky vyjadriť niečo ľudské, sú na nič... vlastne verím, že veľa vedcov by týmto výskumom dalo akurát veľké úvodzovky.
ja som počul , že stačia 4, a si predstav, že je to kokotina, niekedy nemám ani jedno ako je týždeň dlhý a je mi fajn, inokedy môžem mať aj sto objatí za deň a aj tak mi je na piču, takže ? O.o
Ja by som to povedal naopak. Stačilo by mi jedno objatie od toho správneho človeka a bol by som šťastný na 8 dní Ale kedže by sme pri jednom za deň určite neostali, nie je to podstatné
Je na tom niečo .. teoreticky by to vychádzalo .. ak človek osem hodín spí .. tak každé dve hodiny jedno .. to by bolo super ... Škoda že mňa nemá kto tak často objímať .. iba keď sa k mamine pritúlim ..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
41 komentov
ale každá štatistika je blbosť.
objatí treba veľa čo najviac, ako sa dá
a myslím si, že všetky tieto výskumy, snažiace sa vedecky vyjadriť niečo ľudské, sú na nič... vlastne verím, že veľa vedcov by týmto výskumom dalo akurát veľké úvodzovky.
rozhodne som objatioholicka..
čiže to záleži od dotyčného kde si určí hranicu, že koľko objatí stačí...