chcela by som si nieco objednat cez net ale problem je v tom ze byvam na jednej ulici a na obcianskom mam druhu ulicu kde byva oco a teraz neviem ci si to mozem dat poslat tam kde byvam ked mam na obcianskom inu adresu. daju mi to na poste?
@sponkabob na základe toho, že raz už aj tu na birdzi bolo, že jednému z tade zadržali tovar, dvaja kamoši mali už nepríjemnú skúsenosť a aj ja mám nepríjemnú skúsenosť.
no ja si objednavam do mesta kde bývam v podníjme, pričom trvalé bydlisko (na občianke) mám o 100km v inom meste a nikdy s tým na pošte nebol problém...
@rici135 ja mám skúsenosť podobne ako @sponkabob ... v 9 z 10 prípadov tovar prišiel... a ak neprišiel tak vrátili peniaze... takže nechápem ako ťa mohli ojebať peňažne? ak ti tovar neposlali mal si napísať sťažnosť...
@rici135 a bolo to ešte v ochrannej dobe alebo až po? lebo napr. majú 60 dní aby ti doručili tovar a ked ti príde, potvrdíš, že ti došiel... ak do 60 dní nepotvrdíš že prišiel, automaticky to berú tak že je všetko v poriadku a uzavrú to. čiže ty musíš ešte skôr ako doba vyprší podať sťažnosť.. napr. v 50-tom dni... otvoríš spor a predajca ti to buď uzná a vráti ti peniaze alebo pošle tovar nanovo...alebo ti to zamietne... ty však necháš spor otvorený a ono sa to posunie na vedenie aliexpressu a oni ti peniaze vrátia... zjednodušene povedané...
@rici135 tak ked vieš tak čo hovoríš že ťa ojebali o peniaze ked vieš čo máš robiť? tak si asi niečo nespravil dobre ak ti peniaze nevrátili tak potom nie je chyba v aliexpresse ale v kupujúcom
@rici135 takže si splnil všetky kroky ktoré som popísala a nevrátili ti peniaze? ak ano tak uznám že je to ich chyba... ak si niektorý krok nesplnil tak je to tvoja chyba... to je celé
@miaja áno, všetko som urobil. 101% a tvrdili mi, že to má Slovenská pošta a že to je ich vina. Ja som bol na pošte sa spýtať, v kanceláriách, oni to pozreli a že nič nemajú... Ale stále mi ali tvrdili, že to poslali. Našťastie to nebola veľká suma.
@rici135 aj mne sa stalo že na pošte tvrdili že nič nemajú a po polhodine hľadania to našli... takže to bola zas chyba slovenskej pošty no ale nevadí, každý má svoje skúsenosti
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov