Ahoj, chcela by som sa opytať, či máte niekto skúsenosť s Got2b powder, poprípade kde ste ho kúpili a čo to stálo (pomohlo to, oplatí sa mi kúpiť to?) alebo aké sú vaše triky na zvätšenie objemu?
objem ako z reklamy alebo modnej prehliadky nedosiahnes nejakym zazracnym pripravkom, ktory zaruci, aby vlasy nelezali prilahnute. spytaj sa radsej googlu nieco o "backcombing hair" alebo "hair teasing". nic ine ti taky objem nedoda, pokial ho nemas prirodzene (co asi nemas).
ja pouzivam taku fialovu penu Gliss Kur alebo co to je a ked som to prvykrat skusala dala som si natacky a rano som mala na hlave afro (a to sa mi nikdy nestava) tkaze odvtedy ho pouzivam a hodnotim dobre
ja som si raz kupila got2be spray powder, bol to spominany puder v spreji /ruzova flaska velkosti asi ako lak na vlasy/ a to bolo vazne super, no dovtedy ani odvtedy som to nikde nevidela :/
no ja používam také balea (asi najlacnejšie),trochu si ho dám a je to v pohode,keď to preženie človek,tak by sa mu na hlave dali pražiť rezne,ale inak je to super
@atropabelladona no ja som z toho mala príšerne zničené vlasy, potrhané, polámané a riedke...takže nikdy viac, ale keď ti to vyhovuje a tvojim vlasom tiež, tak prečo nie, samozrejme
Ja co som si vsimla na kamoskach co mali problem s objemom ako naozaj ze to bolo vidno a nie len ich tuzby mat lepsie...tak s ultra riedkymi vlasmi im pomhli pricesky a nadstavovanie vlasov, ostatne jak sa snazili samponmi a vseliakou chemiou tak len sa trapili a nic z toho...ked nemas, tak smola...s tym sa treba zmierit, lebo nie je to zla vec, mat normalny priemerny objem vlasov. Je to v pohode a majitelky si casto neuvedomuju, ze to je tak...ale sorry s got2be powder nemam ziadnu skusenost, mam len got2be sprej na tepelnu zataz vlasov a s tym som spokojna, lebo to po fenovani nie su take vysusene, lenze ono to aj trocha tvaruje, takze to zas tak nepouzivam.
Nekupuj si to -je to na hovno doslova.. Keď som si to aplikovala na vlasy, ani prehrabnúť sa v nich mi nešlo. Prsty sa mi zasekli pri ofine :/ a ani objem som nemala.. :p
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
ja používam tento šampon a predtym som aj ten zelený skušala a mám z toho objem... ale tak každemu sadne niečo iné
ale máš pravdu, objem to dodá...
skús radšej tužidlo
tak ja mám skúsenosti len s tužidlom,a to celkom pozitívne (ale netreba to prehnať s dávkou slight_smile:
a @2 už ani nehovorím. Nie je nič lepšie ako vidno zle natupírovaný chemlón
@candy36 musis mat aj dobru techniku a neprehanat to, vsetko s mierou.