V poslednom čase si kupujem oblečenie výhradne len cez internet..
Totiž, neznášala som keď som prišla s napr nejakým pekným novým tričkom z new yorkera do školy a na druhý deň ho mali skoro všetky prváčky.... ....
Nakupujem hlavne cez e-bay alebo cez normálne e-shopy ktoré sa mi podarí náhodne vygoogliť.. zatiaľ som mala škodu len 30 ečiek, keď mi nedošiel jeden opasok :/ ale inak som spokojná
vylucne len cez net, neznasam tie otravne predavacky a neznasam chodit po obchodoch...
ked mi nieco pride, co mi nie je dobre, tak to bud niekomu posuniem dalej, komu to je dobre, alebo to vratim a vymenim za mensie/vacsie, alebo to vratim a vratia mi peniaze
mam jedno tričko a mikinu cez net a to je z metalshopu ... mikina je trochu veľká ( možno je to tým že je pánska ) ...ale inak v pohode a chcela by som si z internetu objednať farebné šošovky .. neviete poradiť kde majú nejaké kvalitné ??
oblečenie som cez net ešte nekupovala, iba foťák, telefón a pamäťovú kartu
ale zatiaľ som spokojná s e-shopovaním, takže možno časom príde aj oblečenie na rad (strašne ma iritujú preplnená shopping centrá, a teraz idú vianoce, tak je to o to reálnejšie )
Aale, ked poznam svoje velkosti tak idem do kamennej predajni, preletim tam ako vietor, bez skusania, na hotovost . . . hotovo. Inak to trva trosku dlhsie, A v e-sopach handry nekupujem. Ja musim vidiet strih, materieal, kvalitu spracovania a vela ineho . . . pokial to nema sluzit napr. na umyvanie auta, alebo podlahy :p
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
34 komentov
dobré
www.prorockshop.cz
Totiž, neznášala som keď som prišla s napr nejakým pekným novým tričkom z new yorkera do školy a na druhý deň ho mali skoro všetky prváčky.... ....
Nakupujem hlavne cez e-bay alebo cez normálne e-shopy ktoré sa mi podarí náhodne vygoogliť.. zatiaľ som mala škodu len 30 ečiek, keď mi nedošiel jeden opasok :/ ale inak som spokojná
ked mi nieco pride, co mi nie je dobre, tak to bud niekomu posuniem dalej, komu to je dobre, alebo to vratim a vymenim za mensie/vacsie, alebo to vratim a vratia mi peniaze
A zatiaľ sedelo
ale zatiaľ som spokojná s e-shopovaním, takže možno časom príde aj oblečenie na rad (strašne ma iritujú preplnená shopping centrá, a teraz idú vianoce, tak je to o to reálnejšie )
A je mi v podstate jendo ci ma milion ludi to trocko co ja ked s ami paci tak si kupim
ja objednavam len cez net.. vonku si kupujem len rifle
nemám čas chodiť po obchodoch a ešte z toho bolia nohy
stránka- ebay.com
Cez internet objednávam len voňavky.