Ahojte, chcela by som sa opýtať hlavne báb, čo majú skúsenosti, v akom oblečení sa chodí na promócie, či sa nosia len krátke šaty alebo sa môžu nosiť aj dlhé slávnostné šaty?
ja keď vidím ako niektoré chodia na promocie, tak mi je do plaču nič ma do toho nie je asi, ale na to sa hodia slávnostné šaty... niektoré tam dobre že v teplákoch neprišli
Ja som mala dlhú sukňu, ale keby som mala šaty po kolená, tak si dám určite tie. A podľa mňa minimálne na bc. promócie netreba nič nejak extra slávnostné. Určite by som si neobliekala dlhé šaty.
urcite nieco slavnostnejsie, ale zase nie roba ale ani nie nejake saty, co sa hodia akurat tak na plaz, alebo len niekde vybehnut do mesta (ako mali niektore moje spoluziacky)
Ja keď som bola u brata na promocií tak som si kvoli tomu musela kúpiť šaty lebo normálne ja šaty a sukne nenosím. Boli to normálne čierne elastické na telo na široké ramienka. A keď som došla na promociu som bola uplne prekvapená väčšina dievčat tam bolo v rifliach. Ale toto sa jedná o "diváko" nie na tie dievčatá ktoré idú akurat promovať
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
čistiareň za šaty stojí strašne moc........filip
alebo kľudne niečo také obyčajnejšie, ale elegentné
a tieto sa mi páčia tiež, ale podľa mňa sú už na nejakú trápnu bc promóciu až moc... slávnostné