- taky, ktory im velkostne nesedi a nelichoti postave (cize @1 )
- taky, ktory nie je v dobrom stave (stare, roztrhane a tak - ano, uvedomujem si za nie kazdy ma na nove oblecenie, ale len zodpovedam otazku, ze sa mi to nepaci)
- taky, ktory sa nehodi do spolocnosti, kam idu (teplaky do prace, sustaky na slusnu veceru)
neviem..... som sa teraz tak zamyslel (bez ujmy na zdravi, chvalabohu) a zistil som, ze zalezi aj od konkretneho dievcata/zeny... su zeny, ktore aj v odpadkovom vreci vyzeraju super (obrazne povedane )
Seriem na konvencie, takže je mi úplne jedno v čom kto chodí a kam v tom chodí. Možno taká tá alternatívna móda posledných rokov, keď všetci vyzerajú rovnako a chlapi sa obliekajú ako ženy. ešte aj vlasy a makeup majú. Neviem ale je to ako cez kopirák. Chlap má byť chlapom a nemal by chodiť v leginách a so šálikmi a kabelkami.
Lebo môžem napísať to či ono a potom sa nájde človek, na ktorom to vyzerá skvele
Alebo naopak, poviem, že sa mi páči to a to a zbadám to na človeku, ktorému sa to nehodí alebo sa v tom necíti dobre a je to vidieť a bude to hneď zle.
čo mi napadne takto narýchlo,
-oblečenie s gepardím/leopardím vzorom
-také tie otrasné topánky čo vyzerajú ako papuče, vysoko nad členky, s kožušinkou
-tieto tenisky (pánske takisto otras) » www.footshop.sk/sk/damske-topan...
-latexové veci
Nie je to opačné pohlavie, ale dnes som išla kúsok domov za asi 15 ročnou slečnou v legínach, ktoré jej stále padali, takže si ich stále poťahovala a bolo jej vidieť zadok.
Videla som to na obed a ešte teraz som značne znechutená.
také tie EXTRÉMNE rozgajdané rapperské veci čo sa voľakedy nosili gate pod zadkom a ideš
a potom také to oblečenie, ktoré ani neviem nejako opísať, ale viem si ho presne predstaviť pod pojmom "sedlák"
asi by som toho našla viac na vlastnom pohlaví, ale mám aj pár na tom drsnejšom:
- pletené vesty
- príliš úzke, alebo príliš široké (vytahané) svetre a okrem toho aj cardigani pre chlapov pod zadok tiež nie je boh vie čo
- všetko šuštiakové, tepláky a šuštiaky s adidas bielimi pásmi na boku
- vetrovky, čo majú v sebe perie
- veľké a široké saká ktoré sa nosili tak pred 10-timi rokmi, teraz sa už nosia oveľa užšie a tie úzke sú pastva pre moje ženské oko
- baretky (ako ktosi raz povedal: "Akonáhle vidím niekoho v baretke tak si myslím že mu rednú vlasy a snaží sa to zakryť.")
- šiltovky - kopa ľudí to ešte nosí, ale mne to príde strašne sedlácke, a aj tie swagerské už naštastie pomaličky vychádzajú z módy
tigrované, leopardie vzory, neónové kriklavé farby, keď je (takmer) celé oblečenie v barbie ružovej, latex, svetre a pulóvre s vysokým obtiahnutým golierom, vela doplnkov zlatej farby, maskáče, velmi hrubé opasky, kravaty, väčšina topánok s otvorenou špičkou, crocsy, moc deravé rifle, tie nafúknuté "igelitkové" zimné bundy
Všeobecne som v tomto dosť liberálny, ale nemám rád, že ľudia sledujú hlavne trendy a neobliekajú sa podľa seba, teda málo je takých. Určite na ženách latexové nohavice a všetky tie veci ako barbie také lesklé.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
- taky, ktory nie je v dobrom stave (stare, roztrhane a tak - ano, uvedomujem si za nie kazdy ma na nove oblecenie, ale len zodpovedam otazku, ze sa mi to nepaci)
- taky, ktory sa nehodi do spolocnosti, kam idu (teplaky do prace, sustaky na slusnu veceru)
Tak vo všeobecnosti
Lebo môžem napísať to či ono a potom sa nájde človek, na ktorom to vyzerá skvele
Alebo naopak, poviem, že sa mi páči to a to a zbadám to na človeku, ktorému sa to nehodí alebo sa v tom necíti dobre a je to vidieť a bude to hneď zle.
-oblečenie s gepardím/leopardím vzorom
-také tie otrasné topánky čo vyzerajú ako papuče, vysoko nad členky, s kožušinkou
-tieto tenisky (pánske takisto otras) » www.footshop.sk/sk/damske-topan...
-latexové veci
Videla som to na obed a ešte teraz som značne znechutená.
a potom také to oblečenie, ktoré ani neviem nejako opísať, ale viem si ho presne predstaviť pod pojmom "sedlák"
...Filip
- pletené vesty
- príliš úzke, alebo príliš široké (vytahané) svetre a okrem toho aj cardigani pre chlapov pod zadok tiež nie je boh vie čo
- všetko šuštiakové, tepláky a šuštiaky s adidas bielimi pásmi na boku
- vetrovky, čo majú v sebe perie
- veľké a široké saká ktoré sa nosili tak pred 10-timi rokmi, teraz sa už nosia oveľa užšie a tie úzke sú pastva pre moje ženské oko
- baretky (ako ktosi raz povedal: "Akonáhle vidím niekoho v baretke tak si myslím že mu rednú vlasy a snaží sa to zakryť.")
- šiltovky - kopa ľudí to ešte nosí, ale mne to príde strašne sedlácke, a aj tie swagerské už naštastie pomaličky vychádzajú z módy