od essence mám tiene a lak na nechty a celkom spoko, od dermacolu mám púder, riasenku, makeup tiež som spokojná až na tú riasenku, to by som ešte skúsila inú. od avonu mám linku na oči, s ostatnými značkami z uvedených nemám skúsenosti už potom. ale elf a alverde by som chcela skúsiť asi.
Taktiež nemám obľúbenú,ale mám veľa kozmetiky od catrice a taktiež aj elf.a maybelline,essence,miss sporty.ale tak catrice ma najviac oslovila a som fakt že spokojná so všetkým.
laky na ňochty od catrice... najviac ma bavia názvy odtieňov "will you berry me?" je môj najobľúbenejší teraz
aj mejkap teraz mám catrice, dosť sa mi páči aj farva aj konzistencia.
púder ten úplne biely od essence tuším... lebo je biely, tj. neni tmavší než môj ksicht
a inak mi je to jedno, používam už len tekuté linky, preferujem farebné, ale v poslednom čase sú FAREBNÉ TEKUTÉ linky nejaký nedostatkový tovar v DMke.... (ach)
a špirály vyberám akurát podľa toho, aby mali gumenú kefku.
momentálne obľúbenú nemám, ale chcela by som vyskúšať od elf niečo, počula som celkom fajn recenzie a túžim moc moc po tieňoch od urban decay alebo niečo od chanelu to si holt ešte počkám ale inak tekuté linky od miss sporty sú u mňa naj, makeupy ani pudre nepoužívam a ostatné mám NYC a vcelku som spokojná, nakoľko vecičky sú fajn a za dobrú cenu
hmmm.. dala som Dermacol, pretože milujem ten cover makeup :3 a inak dosť fajn veci mám od Essence, Miss sporty, Oriflame... ale je toho dosť, vypisovať sa mi to nechce
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
(essence, miss sporty mi prídu nekvalitné,slabé... )
aj mejkap teraz mám catrice, dosť sa mi páči aj farva aj konzistencia.
púder ten úplne biely od essence tuším... lebo je biely, tj. neni tmavší než môj ksicht
a inak mi je to jedno, používam už len tekuté linky, preferujem farebné, ale v poslednom čase sú FAREBNÉ TEKUTÉ linky nejaký nedostatkový tovar v DMke.... (ach)
a špirály vyberám akurát podľa toho, aby mali gumenú kefku.