hoci som proti znackam tak mam napr oblecenie F&F, Tom Taylor, Esprit... ale tam ide iba o to ze to "znackove" oblecenie lepsie sedi resp. ma normalne velkosti narozdiel od tych cinskych shitov a o topankach ani nehovorim... katastrofa :ehm:
Potraviny - Franz Josef - olivy a tuniak TESCO - jasmine rice - najlepšia ryža aku som na slovensku jedol
Kozmetika - NIVEA, Fitoval, Mexx
Obuv - Bugatti, Tommy H.,Baťa keď športová tak ADIDAS
Oblečenie - kenvelo - rifle, ozeta, mustang - košele sem tam niečo drahsie zu+ atd.
Elektro - Bosch, Makita, AEG, Nikia, Samsung
košele/tričká: Ralph Lauren, Lacoste, Tom Tailor, CalvinKlein, GUESS?!, Nike, Adidas (žiadna PUMA ani vyjebaný New Yorker)
rifle: ZU Elements, Diesel, Pepe Jeans
boty: Lacoste, Bugatti, Adidas aj Baťa
pozn.: mám v piči, aj tak to neplatím ja
telefón: Samsung (jebem AJFÓN)
notebook: DELL, Sony VAIO (jebem MEKBÚK)
vôňavečka (pre inteligentov toaletná voda): HUGO BOSS- klasika, Acqua di GIO
klub: FC Barcelona- mes que un club
auto: NEMÁM, ale najlepší je Mercedes-Benz
@davidkq ja som na ňu zabudla! keby si ma netagol, úplne by mi vyfučala z hlavy. Ale teraz som si ju už pekne zapísala so svojho zoznamu "musť eat" , ktorý občas nemá konca kraja.
@davidkq a kde kúpim tú značku? Ja MILUJEM tuniaka z Lidlu, vo vlastnej šťave, nedám na neho dopustiť ani keby ma mučili
A vodu zásadne len z vodovodu.
Ja mám celkovo veľa vecí z Lidlu rada, ich tvaroh, olivový olej, mozzarellu a zeleninu tiež. Inak môžeš mi dať hocijaké tipy, lebo tipov na dobré jedlo nie je nikdy dosť. !
@miraculeux No ja mam lidl najradsej, prešiel som si par obchodov ako brigadnik a lidl je na super urovni A tu znacku maju skoro vsade len ceny su dost rozdielne. Aj cleaver znacku by som ti odporucil aj ked sa nezda napríklad kukuricne lupienky kvalitnejsie ako cornflakes originalne a ovela lacnejsie, Calvo tuniak a jedina vec co by som kupil v Kauflande je Knäckebrot alebo Maces nakolko nejem klasicke pecivo a toto je super.
@davidkq ja som si zas všetky obchody prešla pri mojich potulkách. Do Tesca chodím napr. pre arašidové maslo, keďže v Lidli ho majú len cez americký týždeň A aj na sušené ovocie a vlákninu tam chodím. Čerstvé ovocie a zeleninu len v Lidli, už sa mi stalo párkrát, že z Kauflandu som mala zhnité cherry paradajky a tak. Inak to sa mi hodí, mne došiel Knäckerbrot a tiež nejem klasické pečivo, takže dám na tvoju radu.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
na tie fakt ze nedam dopustit a vzdy musim mat nejaky par
topanky-geox,converse,timberland..
oblečenie-h&m,zara,mango....a už ani nvm.
topánky ako @1 conversky musia byť.. a oblečenie mám najradšej H&M.
oblečenie: Takko, Gate, Terranova, New Yorker;
obuv: Adidas, Nike;
Mobily: Nokia, Doogee
Kozmetika - NIVEA, Fitoval, Mexx
Obuv - Bugatti, Tommy H.,Baťa keď športová tak ADIDAS
Oblečenie - kenvelo - rifle, ozeta, mustang - košele sem tam niečo drahsie zu+ atd.
Elektro - Bosch, Makita, AEG, Nikia, Samsung
rifle: ZU Elements, Diesel, Pepe Jeans
boty: Lacoste, Bugatti, Adidas aj Baťa
pozn.: mám v piči, aj tak to neplatím ja
telefón: Samsung (jebem AJFÓN)
notebook: DELL, Sony VAIO (jebem MEKBÚK)
vôňavečka (pre inteligentov toaletná voda): HUGO BOSS- klasika, Acqua di GIO
klub: FC Barcelona- mes que un club
auto: NEMÁM, ale najlepší je Mercedes-Benz
BonaVita vlakninu tiez mam rad a potom napis ci ti chutila ta ryza, chcem vediet ci mam dobre chutove kanaliky
A vodu zásadne len z vodovodu.
Ja mám celkovo veľa vecí z Lidlu rada, ich tvaroh, olivový olej, mozzarellu a zeleninu tiež. Inak môžeš mi dať hocijaké tipy, lebo tipov na dobré jedlo nie je nikdy dosť. !
oblecenie urcite bershka
cokolada kinder alebo schogotten
ostatne neviem