„Mám len jednu ambíciu. Mám len jedinú vec, ktorú naozaj chcem aby sa stala. Chcel by som vidieť ľudí spoločne žiť: čiernych, bielych, Číňanov, každého - to je všetko.“ – Bob Marley
Tako moj favorit je od Kajky:"Čo je to vernosť? Nič treba byť verný príležitosti!" a taký naozajstný je Jediný spôsob ako sa zbaviť pokušenia je podľahnúť mu. A je to z Portrétu Doriana Graya.
fu ja ich mam viac : Zrušme sáčky! Slobodu gumeným medvedíkom! , Deň má 24 hodín. do jednej bedne sa zmestí 24 pív.......... TO NEMOŽE BYŤ NÁHODA! , Som v obraze.
Povedala: Mona Lisa. , ak Maate sO mnoU prOblEm stAžuJte sA u VyrObcU... , MamA s OTcom povedali " NECH JE SRAndA " a tak som tu JA . ,
...Ty KtOrÝ Ma nEpOzNaJú??.....MoŽu ĽuToVaŤ...A tY KtOrÝ Ma pOzNaJú??.... Ty uZ ĽutUjU.....® D ,
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
a nvm kto to povedal ale niečo v tom zmysle že: Ži! Dnešok je možno tvoj posledný deň.
Ľúbiť a byť ľúbený je ako cítiť slnko z oboch strán.....
Nič neuberie na chuti arašidového masla viac ako neopätovaná láska.....Charles M. Schulz
- ujo Stalin!
"Jest človek - jest problen, net človek - net problem" JVS
krasa
ale: ked nemaju na chleba, nech jedia kolace antoinetta
Nezijeme preto aby sme jedli ale jeme preto aby sme zili(niekedy je dost tazke sa podla toho riadit)
M. Lasica
Povedala: Mona Lisa. , ak Maate sO mnoU prOblEm stAžuJte sA u VyrObcU... , MamA s OTcom povedali " NECH JE SRAndA " a tak som tu JA . ,
...Ty KtOrÝ Ma nEpOzNaJú??.....MoŽu ĽuToVaŤ...A tY KtOrÝ Ma pOzNaJú??.... Ty uZ ĽutUjU.....® D ,