v mobile mám vyše 100 soundtrackov z 10 rôznych filmov, čiže najlepšie je pozrieť si nejaký film (určite sa ti v nejakom filme nejaký song zapáči), hodiť do googlu playlist filmu a ideš
Yann Tiersen, Bernard Herrman (Psycho, Vertigo sú top), Danny Elfman.. btw, orchestralny soundtrack k Mafii 2 je skvelý (zlozeny dvoma Slovakmi) a v poslednej dobe som si velmi oblubil Philipa Glassa napr. » www.youtube.com/watch?feature=p...
OST z call of duty:mw3, spartaca, lord of war, assassins creed 2, revelations a mnohe ine. je ich tolko, ze sa mi nechce vsetko vypisovat. ale moje uplne naj je ezios family
tak medzi moje najobľúbenejšie sú z harryho pottera (john williams, patrick doyle, nicholas hooper, alexandre desplat), potom z pána prsteňov a hobita (howard shore), sweeney todd (Stephen Sondheim), a potom film submarine (alex turner) ktorý poslednú dobu veľa počúvam
len škoda že väčšinou také soundtracky nevychádzajú aj na vinyloch
Mne osobne sa najviac paci soundtrack z LOTR pretoze samotna skladba dokaze vypovedat dej a to som si este okrem par opier nikde nevsimol...Zimmer je klasika - odvedie vzdy dobru pracu a kedze jeho tvorba je pre mainstreamove filmy tak sa vzdy docka pozitivneho ohlasu...soundtracky z Krstneho otca, Piratov z Karibiku, Titaniku a podobne su oblubene najme kvoli filmu samotnemu...ale aj tak su dost kvalitne...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
33 komentov
give dat to me! fórum stvorené pre mňa
v mobile mám vyše 100 soundtrackov z 10 rôznych filmov, čiže najlepšie je pozrieť si nejaký film (určite sa ti v nejakom filme nejaký song zapáči), hodiť do googlu playlist filmu a ideš
Thomas was Alone je fantasticka vec 8)
jednoznačne!
napríklad
a ešte veľa ďalších ale srdcovka mi hrá na webke
len škoda že väčšinou také soundtracky nevychádzajú aj na vinyloch