super diskusia oblubeny song ? hmm to je tazko z kazdeho albumu mam nejaky oblubenyy alee mohla by to byt Queen of Winter Throne alebo dlho bola Haunted Shores
aa nazor vid moj profil a fotoalbum proste Cradle of Filth fucking Rulez ! )
Tak tak cof sú super no...Ako príklad by som veľmi nedávala songy Temptation a Nymphetamine ale skôr z noveho cdčka ako napr. The death of love to je skôr na také jemnejšie povahy...Môj naj je jednoznačne Hallowed by the name aj keď je cover
fakt, mu nezávidím, neni čo...ja závidím skôr iným ľuďom...proste sa mi nepáči on, jeho hudba, aj všetko to pozlátko, čo robí okolo seba...tak isto ako manson
@diablo7 kémo, tu nejde o to, Ghaal je totálna buzna, lenže ty to chápeš troška z iného smeru, kukni si south park diel the F-word, a hádam, že pochopíš čo tým myslím...ak nie, tak proste, ide o to, že bez toho svojho výrazného "imidžu" by bol priemerný "metalový" "spevák"...niečo ako mensn alebo lordi...ok, chápem, že ho nemám rád, že proste u mňa bodujú tak trochu iné metalové esá... no neva, hlavne, že tebe sa páči a mne do toho hovno...nič, miluj sa množ sa...allah s tebou
bohužiaľ som toto tragikomické zoskupenie počul viac než dosť...je smutné keď má kamarátka v aute jedno cd, práve to toto zoskupenie...tak sa aj hodinová cesta do BA môže javiť ako trojročné mučenie...
Cradle of Filth je moja najobľúbenejšia metalová formácia.Táto suffolská blackmetalová horda jednodocho produkovala,produkuje a myslím si,že aj bude produkovať kvalitnú hudbu.Moje najobľubenejšie-Byronic Man,Nyphetamine,Gilded Cunt,I am the Thorn,Black Metal,Swansong for the raven,Born in the burial gown,Doberman Pharaon,Dusk And Her Emberance,Under Huntress Moon,Suicide And Others Comforts,Mother of Abomination a ďalšie.Dany má jednoducho famózny démonický hlas a po príchode Marthusa /Martina Škarouka/ na post bubeníka sa ich kvalita vrátila na niekdajšiu úroveň spred cca 10 rokov.Ale vybrať jednoznačne iba jednu skladbu je veľmi ťažké.Ak ti môžem poradiť klikni na www.cradle of filith.com , pozri na youtube,je tam kopec videí zo súkromia členov tejto hordy.Fakt odporúčam.CoF is 4ever.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
40 komentov
Temptation:
najlepšie pesničky a toť vsio čo ti poviem k tejto kapele....... existuje aj niečo optimistickejšie.....
aa nazor vid moj profil a fotoalbum proste Cradle of Filth fucking Rulez ! )
a ešte kopa kopa
ale je to Nymphetamine, alebo ne No time to cry to asi najvác uplne
ale inak túto hudbu nepočúvam, len ma fascinuje hlas tej ženskej
fakt, mu nezávidím, neni čo...ja závidím skôr iným ľuďom...proste sa mi nepáči on, jeho hudba, aj všetko to pozlátko, čo robí okolo seba...tak isto ako manson
takže maluje sa a celkovo pôsobí ako buzna len kvôli mne???
hmm človiečik ty chodíš pravidelne na koncerty kapiel/spevákov, ktorých nemáš rád?
bohužiaľ som toto tragikomické zoskupenie počul viac než dosť...je smutné keď má kamarátka v aute jedno cd, práve to toto zoskupenie...tak sa aj hodinová cesta do BA môže javiť ako trojročné mučenie...
Môj názor na nich je, že sú tak divní až ich musí človek milovať!