Pred nejak dvoma týždnami som sa pohádala s mamou...dala mi dva týždne zaracha...a teraz už ked mi to má končit v utorok tak mama si myslela že som na pc na to mám tiež zaracha ale nebola som tam pozerala som telku to možem a ona sa ma pýtala z kuchyne či
a já som si myslela že mam zlu mamu choď na ten komp veď si na nom neboa nemáš mať začo zaracha ignoruj ju...to ju fest vyprovokuje . .ale robiť nemôže nič proti tomu
@sandy114 ..vidiš to?? ja som sa kedysi tak pohádala že sme „spoločnými silamy” s mamou vytrieskali sklo z dverí na detskej som išla tasnúť dverami mati tam došla ja som do nich zatlačila ona ich pustila a sklo v riti
@liggye tak ako moja mama zvykla mat ked som mala 17 tazke prepinaky ja som sa zvycajne zobrala, odisla a vratila som sa na dalsi den ked sa ukludnila teraz sa už so mnou ani neoplati hadat, zvycajne mam pradvu (teda ked sa hadam s mamou)
@sandy114 šak to že keď aj mám náhodou pravdu ona to vie ale neprizná ale tak tiež sa zoberem odidem alebo sa zavrem zamknem nech sa skludni a na druhý den jaká milá na mňá
je to tvoja mama takze to nie je obmedzovanie slobody aj ked sa mi to zda prehnane
a k tomu zrazeniu autom by som ti este rada povedat ze aj mna niekedy (malokedy) pochyti takato zurivost ale to za par minut vyprcha a bolo by ti vazne luto keby ju to auto naozaj zrazilo
inak otec s vami nebyva? lebo ak ano tak sa s nim o tom skus porozpravat
kriste pane kludnite sa... @fxx ja sa jej nezastávam šak viem že raz bude tie slová nech ju zrazí auto a pod. Lutovať ale nech mi nikto nehovorí že taký v živote nebol
Na zaracha ti dám jednu dobrú osobnú radu ignoruj ich . Alebos a vysmej mame, mne keď sa pokúsila naposledy dať zaracha, tak som sa jej povedal, že von chodím aj tak raz za pol roka a ona si bez toho aby som jej s pc pomohol ani nezapne maily .
Vyznie to hnusnejšie ako to je ináč mámne pohodový harmonický vzťah a takmer vôbec sa nehádame .
tak, tak sa patri urobiť poriadok v rodine, kým ješ rodičovský chlieb a bývaš pod ich strechov, budeš držať hubu a robiť čo ti prikážu........po osemnáske sa aj poser od radosti, že môžeš válať duby a zle robiť.........filip
@scandalous - sorry za tón, ktorý som tu ešte nepoužil, ale NASRAŤ, PORIADNE PO PAPULI A ZARACHA NA POL ROKA! Dnes je to samý školský poradca a psychológ, ombudsman, obmedzovanie slobody a čo ja viem čo - pred 30-timi rokmi by si dostala zopár zľava, zopár zprava a bolo by po srande. Samozrejme nie bez príčiny... asi na toho zaracha nejaký ten dôvod bol... už aj to, že máš zaracha na PC a vypisuješ tu kraviny. Keď si náhodou o pár rokov prečítaš, čo si napísala o vlastnej matke, snáď sa od hanby prepadneš do najsamhlbšej prdele a pochopíš, aká si bola hlupaňa. A ak pociťuješ "ombedzovanie slobody" - choď na ňu podať trestné oznámenie....
@39@liggye - môžem ťa ubezpečiť, že som mal VEĽMI prísneho otca, ale nikdy som niečo podobné nielen že nevyslovil, ale na to ani nepomyslel...
jebal by som nanu moja mama je najlepsia nikdy mi nic nezakalzala a ani mi nedala zaracha a aj tak som na nu hnusny strasne a kebyze je hentaka na mna to by som sa s nou inak hadal kks..
Neviem mal som dosť často "zaracha" hlavne na ten PC a som tu žijem ako výchovná metóda to celkom fungovalo A podľa toho čo tu píšeš vychovať potrebuješ
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
62 komentov
a ako si na PC, keď máš naň zaracha?
Aj mne dávali zaracha,prežila som to a teraz mám v podstate slobodu až na skorú večierku... =P
@mielikki vdaka bohu vypadla niekde preč nachvílku...takže tak
mohlu by ju po ceste zraziť auto
@hanqtime11 šak to...neviem čo si tým chce dokazať...
byť tvojou mamou a toto si prečítam, tak by sa ti to zaracha pekne predĺžilo
Learn it, use it, love it
To ju odnauci vychovavat dieta.
a k tomu zrazeniu autom by som ti este rada povedat ze aj mna niekedy (malokedy) pochyti takato zurivost ale to za par minut vyprcha a bolo by ti vazne luto keby ju to auto naozaj zrazilo
inak otec s vami nebyva? lebo ak ano tak sa s nim o tom skus porozpravat
a ďakujem za prianie.
vydrž to !
Vyznie to hnusnejšie ako to je ináč mámne pohodový harmonický vzťah a takmer vôbec sa nehádame .
a k téme: porozprávajte sa o tom, prečo a kvôli čomu ti dáva za také hovadiny zaracha, možno prídete na niečo
na SK len tazko a dakuj tomu..
@39 @liggye - môžem ťa ubezpečiť, že som mal VEĽMI prísneho otca, ale nikdy som niečo podobné nielen že nevyslovil, ale na to ani nepomyslel...
no tak toto presne poznám (ach)