Vysvetlite mi niekto prečo dnešné mladé dievčatá majú obočie ako kocúr? Myslím také, ktoré vidíte aj na kilometer, že je namaľované a podľa mňa vyzerá úplne neprirodzene. A ešte si ho kreslia všetky ako cez kopirak - rovnaký tvar aj keď im taký tvar nepri
urcite krajsie ako tie akoby fixkou nakreslene cierne ciarky ale vsetko ma svoje medze a niektore naozaj nevedia odhadnut co vyzera este prirodzene a co nie..ked to ma baba pekne a vie si obocie upravit je to fajn a hoci aj hrubsie,len to je to ze vacsina to nevie a vyzera to ako taka machula..ale tak ich vec
Podľa mňa je to tiež to najhoršie čo žena môže spraviť, že si vytrhá obočie a potom ho dokresľuje. Ono to nie je ani nepekné ale miestami je to vyslovene odpudivé.
tvl zas logika birdzu ked sa dievca pyta len ci ma niekto rovnaky nazor a vy ju tu idete zajebat ze sa ma starat o seba -.- ona nevravi nikomu z vas aki mate byt aby ste sa jej pacili len vyjadruje nazor doboha
a hej, ja s tebou suhlasim... pre mna je to smiesne a odpudive zaroven... vela peknych dievcat si tym tak pokazi vyzor... a naposledy manka tak dosla od kozmeticky a hned medzi dverami som sa jej spytala ci to je len namalovane alebo pernamentny makeup nech si to ide umyt... :p
Mne sa neľúbi namaľované obočie. Minule som sa dozvedel, že sú na to tiene, ak sú tie tak v pohode ale ak celé obočie je vytrhané a potom namaľované tak toto nie.
Ja toto jedno nechápem pochopiť prečo majú ostatní potrebu riešiť takéto veci. Je to moja vec hádam aké obočie mám,či si ho dokreslím/nakreslím whatever pretoťe je to MOJE telo. Neviem či si to dokážu niektorí jedinci uvedomiť . Ty s tým moja nič nezmôžeš. A
A keď už tu trapošíš a tvrdíš,že nechceš prísť o zrak tak chodievaj so zatvorenými očami radšej alebo si zvykaj na to ,že sme v 21.storočí a ľudia môžu vyzerať tak ako chcú : )
ja to robim, lebo sa mi to paci... Teda ja mam moje obocie od prirody dost hrube... a rada si ho este zvyraznujem... proste sa mi to paci.. robim to preto..
ja som mala pocit ze je to v mode, tak ze asi preto tiez nechapem, ked si niekto totalne nahrubo nakresli obocie a do divneho tvaru, ale poznam zas vela dievcat ktore maju krasne huste obocie/alebo si ho aj na vyrazno maluju a velmi im to pristane.
osobne keď je celkovy dojem dobry, tak okej, ale najviac sa mi paci ked ma dievca prirodzene pekne obocko,ktore si vie dotvarovat a dostrihat
to je teraz v mode
to preto ho ma tak vela dievcat
ja ho mam uplne ineho tvaru a nesilym ho do striesky lebo to by som si ho musela vytrhat na upplne tenucku ciaru ako to ma vacsina bab s touto upravou a nechcelo by sa mi s tym stale hrajkat
@padlyanjel tak co sa ma co starat do toho, ake obocie maju ine zenske? ked ich ani nepozna..
nech je hrdinka a povie im to do oci, nie na internete o tom vypravat
ja bežne okoloidúcim hejtujem obočie s mamou..
a tiež sa mi nepozdáva ak si ho všetky ženy tvarujú do práve modneho tvaru, lebo to všetkým nepristane, ale ich vec. Ale hejtovať môžem a budem.
je to nechutné hlavne keď je blondína a nakreslí si čierne hrubé obočie .. keď už chcú mať upravené obočie tak nech si to idú dať napustiť ku kozmetičke ..
som nevedela ze uz aj obocie je sucast mody ja si ho robim so strieskou preto, lebo to najlepsie ide mojmu ksichtu a nie preto ze chcem byt in
ale inak milujem good eyebrows dni *_* a clekovo milujem robit si obocie a baby co to tiez vedia robit, nie je to vobec lahke
ja mám podobný názor na väčšine to vyzerá neprirodzene a umelo a to len preto, že tak to má každá druhá... ale niekkomu to aj pristane, napr. ak má veľmi nevyrazné obočie , keď si ho zvýrazní ceruzkou vo vhodnom odtieni a pekného tvaru tak to vyzerá dobre
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
37 komentov
nech to maju ako chcu
staraj sa o seba a svoje obocie
@1
no a ja mám svoje takmer naturálne, iba pinzetou upravujem tvar (mám divnú hornú líniu)
ked nechces prist o zrak, tak sa nepozeraj do slnka
O.o
Niektoré fakt nevedia odhadnúť hranicu, ale neriešim to, nech si nosí kto chce, čo chce.
a hej, ja s tebou suhlasim... pre mna je to smiesne a odpudive zaroven... vela peknych dievcat si tym tak pokazi vyzor... a naposledy manka tak dosla od kozmeticky a hned medzi dverami som sa jej spytala ci to je len namalovane alebo pernamentny makeup nech si to ide umyt... :p
chcela by som vidieť aká si ty krásavica, že či náhodou iní ľudia neprídu o zrak keď pozerajú na teba
@11 asi tak
A keď už tu trapošíš a tvrdíš,že nechceš prísť o zrak tak chodievaj so zatvorenými očami radšej alebo si zvykaj na to ,že sme v 21.storočí a ľudia môžu vyzerať tak ako chcú : )
Ale ked si to len dajak doupravujú tak v pohode, dokonca niektoríé si to vedia mrte pekne spravit
osobne keď je celkovy dojem dobry, tak okej, ale najviac sa mi paci ked ma dievca prirodzene pekne obocko,ktore si vie dotvarovat a dostrihat
to je teraz v mode
to preto ho ma tak vela dievcat
ja ho mam uplne ineho tvaru a nesilym ho do striesky lebo to by som si ho musela vytrhat na upplne tenucku ciaru ako to ma vacsina bab s touto upravou a nechcelo by sa mi s tym stale hrajkat
taketo je hrozne
a k teme: mam super obocie
@padlyanjel tak co sa ma co starat do toho, ake obocie maju ine zenske? ked ich ani nepozna..
nech je hrdinka a povie im to do oci, nie na internete o tom vypravat
ja bežne okoloidúcim hejtujem obočie s mamou..
a tiež sa mi nepozdáva ak si ho všetky ženy tvarujú do práve modneho tvaru, lebo to všetkým nepristane, ale ich vec. Ale hejtovať môžem a budem.
ale inak milujem good eyebrows dni *_* a clekovo milujem robit si obocie a baby co to tiez vedia robit, nie je to vobec lahke