@jozotraktorista
hmmm @kitty7 mám za kamarátku bývalú moju lektorku umenia (je lesba),ktorá je maximálne v pohode,skúsim spraviť vernišáž!
to bude najlepšie riešenie! :-S
tak ano, zena okrem toho, ze lezie na nervy hlavne inspiruje a nuti muza posuvat sa vpred. potrebujeme spolupracovat ale hladat si manzelku na internete neodporucam
Viem sa správať aj ako papuča,ale ku tomu,je potrebný neobmedzený sex niekedy,a to sa niektorým ženám moc neľúbi,napríklad sex,počas menštruácie....čo je paradoxne vykúpením zh ťažkostí,ktoré má žena s menštruáciou,napr...
no vies, normalna zena chce mat z teba chlapa a nie papucu, aj ked celkom neviem, co tym mas na mysli.
a nie pre kazdu zenu je sex pocas menstruacie vykupenim mna osobne z toho napriklad naopak brucho boliet zacne
že joj zlato xD...no,v tom prípade ked je muž náhodou sexom posadnutý umelecký pracovník,šialene,v tom prípade je to výhoda,že aj také dokáže,ja obdivujem ženy a ctím si ich aj ked to tak niekedy nevyzerá však....@kitty7
normálne sa snaž robiť si výstavy. neviem, ako to máš v meste, kde funguješ. ja, čo zastupujem jednu galériu, si umelcov hľadám a oslovujem sama a potom vlastne im robím výstavy a tak. ale poznám aj umelcov, ktorých nezastupuje nikto a robia si výstavy sami. väčšinou je dôležité vôbec niekoho poznať. nie akože rodinkárstvo, ale aby o tebe vôbec niekto vedel.
výstavy sa dajú robiť aj po kaviarňach či hoteloch, len tak mimochodom.
@kitty7 áno, sú ľudia, ktorí tak obrazy predávajú. tí to však s umením vysoko pravdepodobne vážne nemyslia a vysoko pravdepodobne ani nikto, kto to s umením vážne myslí, si o ich práci nič vážne nemyslí ale áno, ako vždy, si rozumnejšia a prepáč, že sa vôbec vyjadrujem k oblasti, o ktorej nič neviem
@attis mám na práci iné veci, ako sa hádať napríklad baviť sa to len tuto kolegyňa je z toho vždy celá rozrušená a musí hodnotiť, aká som vrcholne nepríjemná a nedá sa odo mňa nič rozumné čakať
jooj,podľa mňa si v pohode,celkom rozumné dievča,ako som si zatiaľ všímal,ale ľudia sú tu všetcia rozumní,len ja som sa tak akosi nesprával,hej...@grietusha
@grietusha ja mam na to nazor taky, ze nejako zacat treba a nevyjadrim sa o niekom, ze to s umenim nemysli vazne len preto, ze svoju tvorbu predava na sashe.
a inak, mozno keby si konecne prestala byt na mna protivna, co doteraz ani neviem, za co, tak by som nemala potrebu hodnotit tvoje spravanie. daj mi pokoj, dam ja pokoj tebe. je tu uz par ludi, na ktorych ani nereagujem, oni nereaguju na mna a zivot je fajn.
@kitty7 áno, nejako začať treba.nemyslím si, že sashe je zrovna najlepší začiatok, vzhľadom na to, že to dielu uberá jeho exkluzivitu (asi ako keď sa prídeš pozrieť do skladu galérie), rovnako i jeho hodnotu, keďže je na stránke s milión ďalšími obrazmi, ktoré sú zlé, horšie a trochu lepšie. a už vôbec za tým nestojí nejaká autorita, ktorá tomu celému dodá akúsi auru zaručenia za kvalitu alebo ako to nazvať. a nevidíš ani iných kupcov a tak ďalej.
k druhej časti... pokiaľ nevieš zniesť, že existujú ľudia, ktorí majú iný názor a nemajú potrebu ho zdĺhavo vysvetľovať na nejakom portály a radšej sa sem len chodia baviť, tak sa odpoj od internetu. lebo predstava, že máš fajn život aj vďaka tomu, že sa ignoruješ s pár neznámymi indivíduami online, je dosť smutná
@grietusha vsetkym argumentom rozumiem, napriek tomu tych ludi, co tam predavaju nebudem urazat vyhlasenim, ze to s umenim nemyslia vazne.
iny nazor sa da vyjadrit aj bez toho, aby si dotycneho vo svojom prispevku urazala. a ze neznesiem prostredie, kde sa ludia hadaju a ja s nimi, ci uz je to na nete alebo v realnom zivote je snad uplne normalne. samozrejme, ze od toho nezavisi moj zivot, nemusis zas hned hadzat nejaku svoju debilnu poznamku.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
43 komentov
hmmm
@kitty7
mám za kamarátku bývalú moju lektorku umenia (je lesba),ktorá je maximálne v pohode,skúsim spraviť vernišáž!
to bude najlepšie riešenie! :-S
si zlatá,nechceš byť moja maželka? :-S
a nie pre kazdu zenu je sex pocas menstruacie vykupenim mna osobne z toho napriklad naopak brucho boliet zacne
to vieš ako,kvalitka je prvoradá xD
vieš,čo? ja sa prispôsobím! je to nonsens,no nie?
bud hlavne sam sebou...
výstavy sa dajú robiť aj po kaviarňach či hoteloch, len tak mimochodom.
trololo
dakujem pekne ! si moja drahá kamarátka,dobre som ťa odhadol ! :-S
@29 no oproti tebe som asi strasne tvrdohlavy a introvertny clovek ale aspon mam vlastnu identitu
a inak, mozno keby si konecne prestala byt na mna protivna, co doteraz ani neviem, za co, tak by som nemala potrebu hodnotit tvoje spravanie. daj mi pokoj, dam ja pokoj tebe. je tu uz par ludi, na ktorych ani nereagujem, oni nereaguju na mna a zivot je fajn.
k druhej časti... pokiaľ nevieš zniesť, že existujú ľudia, ktorí majú iný názor a nemajú potrebu ho zdĺhavo vysvetľovať na nejakom portály a radšej sa sem len chodia baviť, tak sa odpoj od internetu. lebo predstava, že máš fajn život aj vďaka tomu, že sa ignoruješ s pár neznámymi indivíduami online, je dosť smutná
iny nazor sa da vyjadrit aj bez toho, aby si dotycneho vo svojom prispevku urazala. a ze neznesiem prostredie, kde sa ludia hadaju a ja s nimi, ci uz je to na nete alebo v realnom zivote je snad uplne normalne. samozrejme, ze od toho nezavisi moj zivot, nemusis zas hned hadzat nejaku svoju debilnu poznamku.