ano musis ist zo zakonnym zastupcom a spravit by ti to mal chirurg a mozno aj urolog. aj tak potrebujes na to odporucanie. takze s tym cho k svojej obvodnej a ona ti to vypise a mas to
Ak mas len fimozu, tak to sa da postupnym stahovanim napravit aj v neskorom veku, obriezka nie je idealne riesenie, pretoze sa tak pripravis o istu cas nervovych zakonceni...
nechce sa mi to teraz vyhladavat, to mozete aj same v googli, boli tam aj nazory zien, americaniek, ktore mali moznost "vyskusat" obrezaneho americana, ktory bol v porovnani s neobrezanym americanom ako sijaci stroj, nakolko s prirodzenym citlivym, neobrezanym a umytym penisom boli chlapi ovela jemnejsi a citlivejsi a nesili rychlostou 200 km/h, ale venovali sa kvalite milovania sa...
Predkozka ma ochrannu funkciu...
najdi si clanky predkozke, ak sa ti chce hladat...
jednemu vyhlaseniu nejakych americkych trapkov nemam dovod verit....vedie sa o tom nespocetne mnozstvo diskusii...
Keby som nemusel, nikdy by som si nenechal urobit tento zakrok - NEZMYSELNY ZAKROK - navyse u mna uplne nelogicky... po 20 tich rokoch ziadna citlivost a ani radost zo sexu...
nebudem to viac rozoberat, lebo mi je z toho na grcku...
nie teraz vazne,mas pravdu penis neskorsie urcite je menej citlivy,ale ten sijaci stroj...to je blbost,to zalezi od chalana,ako vie narabat s telom,a moze to byt aj vyhoda.Pozri na internete kolko chalanov sa urobi za chvilu,a zenske maju s toho hov..,a potom s toho vznikaju podvody,bo kazdy hlada co nema
pekne fotky,uz si aj ty nieco fotil?A ako to vyzeralo v skutocnosti,na tvojich fotkak,a ako by to vzpadalo keby to fotil profik???Hod. vydrzis,a potom budes mat pokoj,VELA STASTIA potom napis,ako
to ze je chlap s obriezkou ako sijaci stroj je pravda...a verte tomu moze to byt aj drevo...zalud niekolko tyzdnov po obriezke je totalne znecitlivena...muzom sa to nepaci pretoze sa musia dlhsie odbavovat zenam sa to paci pretoze dostanu to co chceli a potom ani nemusia podvadzat muzov ako spomenul Gepel ...moja rec
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
» www.zdravie.sk/sz/forum/504/1/...
Na tom linku je jeden post pomerne dlhy a objasnujuci Ak som sa pomylil v diagnoze, tak nevermind
"No. Ja len tolko.
za ten kusok odrezanej babatkovskej kozicky lekar dostane cca 150 dolarov..
Navyse ten ukon sa u tych malych deti robi bez anestezie - akejkolvek - teda zaziva.
Tvrdia, ze je to bezbolestne...
» www.medscape.com/content/2003/00...
toto asi bezbolestne nebolo...
» www.cirp.org/library/procedu...
zalud je potom uplne vysuseny, a je necitlivy...treba lubrikovat...
» upload.wikimedia.org/wikipedia/commo...
No a potom, co som pocital kopec clankov,
nechce sa mi to teraz vyhladavat, to mozete aj same v googli, boli tam aj nazory zien, americaniek, ktore mali moznost "vyskusat" obrezaneho americana, ktory bol v porovnani s neobrezanym americanom ako sijaci stroj, nakolko s prirodzenym citlivym, neobrezanym a umytym penisom boli chlapi ovela jemnejsi a citlivejsi a nesili rychlostou 200 km/h, ale venovali sa kvalite milovania sa...
Predkozka ma ochrannu funkciu...
najdi si clanky predkozke, ak sa ti chce hladat...
jednemu vyhlaseniu nejakych americkych trapkov nemam dovod verit....vedie sa o tom nespocetne mnozstvo diskusii...
Keby som nemusel, nikdy by som si nenechal urobit tento zakrok - NEZMYSELNY ZAKROK - navyse u mna uplne nelogicky... po 20 tich rokoch ziadna citlivost a ani radost zo sexu...
nebudem to viac rozoberat, lebo mi je z toho na grcku...
"
neviem co si mam o tom mysliet...
Tvrdia, ze je to bezbolestne...
toto asi bezbolestne nebolo...
zalud je potom uplne vysuseny, a je necitlivy...treba lubrikovat...
A to s tym lubrikovanim - mozno to bude potrebne, ale lubrikuju miliony parov na celom svete - aj zo zenskych dovodov...
a to, ci budes ako stroj, alebo budes dbat aj na partnerkine pocity, to uz je len na tebe...ci s obriezkou, alebo bez nej...