peňaženka, kľúče, dáždnik, krém, voňavka, vreckovky, vlhké utierky, lieky, balzam, zrkadielko, žuvačky, slúchatka, mobil, sveter väčšinou a v lete fľašu vody.
Nie som v pohode, ale tú baterku som už párkrát potrebovala!
A celkovo - niekto by sa mohol pozastavovať nad tým, že tam nosím toľko somarín, ale akí sú s tým spokojní, keď niečo potrebujú a ja to z tej kabelky vytiahnem!
väčšinou tam mám peňaženku, kozmetickú malú taštičku (lesk, rúž, minideodorant, parfum, púder, ceruzka na oči), mpr-ku, mobil, dáždnik, niekedy vodu, blister s liekmi proti bolesti, vlhké utierky, papierové vreckovky, kľúče, krém, slzný sprej, pero, žuvačky a skladacia nákupná taška..ale niekedy sa tam napríklad objavia aj balerínky a podobne - keď idem vo vysokých topánkach aby som sa mohla prezuť
peňaženka,mobil,kľúče,tričko,parfém,krém,vlhké utierky,lieky ,sponky, cukríky,hrebeň, zapaľovač ( kedysi aj cigy ) zrkadielko,naušnice,prsteň ,papier a pastelky,mini časopis,kondom!!! fotky,plyšový pes,tampony,štrúdla a pohárik s lyžičkou
základ: kľúče, peňaženka a mobil, potom podĺa potreby a konkrétnej kabelky rôzne gumičky, kefa, kabelkový bordel typu poladničné lístky, rukavičky, cukríky a pod.
mňa sa raz pán v banke pri priehradke pýtal, či mám kde bývať asi usúdil, že tam mám toho veľa, keď nemôžem za boha nájsť kartičku s číslom účtu....a ja tam toho fakt veľa mám, taký svoj malý svet takže poporiadku:
1. peňaženka
2. druhá peňaženka (na fir. peniaze)
3. dokladovka
4. 2 zväzky kľúčov
5. diár
6. 3 telefóny (2 súkr. 1 fir. - milujem, keď mi niekto volá, nestihnem nájsť jeden, tak začne zvoniť druhý, potom tretí.....arghhhh)
7. cigarety a asi 5 zapaľovačov
8. veľké balenie žuvačiek
9. cukre z reštaurácií (vždy mi ich dajú ku káve, aj keď im poviem, že ich nechcem!!!!)
10. pojazdnú lekáreň (fenistil, kvapky do uší, kvapky do nosa, lieky od bolesti, lieky pri krámoch od bolesti, náplaste....jzs, vela toho este...)
11. vždy poistné dve vložky a 4 tampóny
12. súprava šitia
13. manikúra
14. nožík
15. pero
16. náhradné gaťky a ponožky
17. pitie
a rôzne dokumenty podľa potreby.....
jáj a ešte parfém samozrejme, dezodorant,hrebeň.............né už dosť.....ja, že prečo je taká ťažká :´(
Mobil, peňaženka, kľúče, vreckovky, antibakteriálny gél, balzam, žuvačky, niečo na jedenie, fľaša s vodou, vložka + tampón, pero, mp3, gumičky, sponky a ibalgin malo by to byť všetko
nooo tak aj nepredpokladam ,ze ked idem von s kabelkou ostanem v divocine na par dni alebo tak..
A vacsinou sa snazi mani kabelku nenosit, ale ked uz musim tak zaklad su dva mobily, kluce, penazenka, vreckovky, zuvacky, nejake sponky, minizrkadielko s leskom, puzdro s vložkami/tamponmi, občasne pero, sluchátka, dalsie sluchátka, ked idem jna nemocnicu alebo cestovat tak knihu/krizovky, raz za cas vodu...
Zhruba dva kilogramy bordelu, kľúče, niekoľko párov nefunkčných slúchadiel, voľne rozsypané peniaze, lesk, štyri nefunkčné zapaľovače, dvojciferný počet prázdnych krabičiek od cigariet a v lepšom prípade aj nejaká plná.
len peňaženka,kľúče,balzam,doklady,mobil viac sa mi do nej nezmestí však načo aj berem len to najpotrebnejšie a sveter nosím buď v ruke alebo ho neberem vôbec
ja nemám kabelku, ale kabelu, keďže všetko čo potrebujem nosím takmer vždy pri sebe, pretože nikdy neviem ako sa vyvinie situácia.. takže obsah jej je:
-zrkadielko
-hrebeň
-balzam na pery
-roztok na kontaktné šošovky aj s tou bankou na ne
-nohavičky náhradné, aj tričko, a občas aj topánky/baleríny/
krížovky, 8smerovky, pero, veľkú peňaženku, malú peňaženku (na drobáky), USB kľúč, ó čo to nevidím..cukríček!!! ..kalendáriky, vyzitky, dva rozťahováky, jeden tunel (priateľov), kartičku na bus, nejaké papieriky, 4 balíčky vreckoviek , tehotenskú knížočku, korenšpondenčný lístok, lotá a euromilióny (navypísané), aha! ďalšia peňaženka..stredne veľká a hlavne prázdna , staré maľovátka, prázdny sáčik, kaser, vložka a na záver, sada leukoplastov
peňaženku, voňavku, žuvačky, slúchatká, krém na ruky, antibakteriálny gél, antiperspirant, hygienické vreckovky, slnečné okuliare a zvyšok hádžem podľa potreby že kam idem
Peňaženku,mobil,mp4-ku,vreckovky,parfém,kefu na vlasy,sponky a gumičky,fľašku s pitím, dáždnik, púder a balzam na pery,plus nejaké papiere momentálne...
Záleží vôbec či si kabelku vezmem ak hej tak zas záleží od toho akú. Ale inak všeobecne mám pri sebe kapesníky, balzam na pery, krém na ruky, antibakteriálny gel, mobily, klúče, gumičku na vlasy, zrkadielko, peňaženku, karta od vchodu a čo ja viem už ma nič nenapadne.
čo máš proti baterke ? ja ju nosím ako prívesok na kľúče takú malú a k téme nosím tam peňaženku občas mobil a všetky veci ktoré si myslím že budem potrebovať jej obsah sa mení
hmmm ... penazenka, doklady, kluce, zvazok klucov z roboty, dva mobily, balzam, krem na ruky, parfum, deodorant, zuvacky, vlhcene obrusky, diar , usb kluc, hreben, spisy z roboty, harmonogramy, slnecne okuliare, nahradne silonky, manikura, anetka (system odpipnutia sa v praci), kvapky do oci, tabletky proti bolesti, cukriky, obvaz, leukoplast, pinzeta, voda , zrkadielko, puder, MP4, handsfree, dotazniky uchadzacov o zamestnanie, kniha od kolegu, pokrcena kosela z uniformy, menovka, elektronicka citacka na IB ... asi vsetko co v nej dnes mam DDD
nejsom baba ale nosim taku no neviem ako sa to vola neco ako kabelka pre muzov lebo nekedy uz nwm kam nacpat secko lebo na obleceni akosi chybaju vrecka , takze pri sebe musim mat servitky , mobil , penazenku , kluce , cigarety a zapalovac
Kapesníky, peňaženka, kľúče, mobil, kozmetika - lesk, balzam, lieky, leukoplast, okuliare, dáždnik, krém, malé zrkadlo, dámske hygienické potreby, voda, žuvačky, cukríky.. Veľmi rada nosím malé kabelky cez rameno z hľadiska miniatúrnosti, ale veľmi nerada z hľadiska nemožnosti uložiť si tam všetko čo chcem
peňaženka, vreckovky, sluchatka, pero, voňavka, dezodorant, tampony, balzam, sprej do nosa, doklady, dáždnik, zrkadielko, žuvačky, korektor, sponky, gumičky do vlasov, vodu...a už ma nič nenapadá..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
98 komentov
peňaženka
núdzová kapsička (lieky, obväz, hygienické potreby, minibaterka!, vlhké utierky, mini nivea krém, lesk a blazam)
kniha
iPod
puzdro na doklady
dáždnik
cukríky a žuvačky
cereálna tyčinka
šatka na krk
kefa na vlasy
voňavka
ihla a niť v takom rozkošnom puzdre
a gumičky, sponky, štipčeky.....
peňaženka, kľúče, dáždnik, krém, voňavka, vreckovky, vlhké utierky, lieky, balzam, zrkadielko, žuvačky, slúchatka, mobil, sveter väčšinou a v lete fľašu vody.
A celkovo - niekto by sa mohol pozastavovať nad tým, že tam nosím toľko somarín, ale akí sú s tým spokojní, keď niečo potrebujú a ja to z tej kabelky vytiahnem!
@nathalicatko - sťahujeme sa?
@sugy1 sa nesmej! vieš koľkým ľuďom to už pomohlo! kamarátka si vyvrtla nohu v meste (úžasné medzery medzi dlaždicami) a kto mal obväz? ja!
toť všio
ale ten základ:
peňaženka, doklady, kľúče, mobil, papierové vreckovky, tampóny, pero, diár, dezinfekčný gel na ruky, žuvačky, iPod, nurofen...
+ veci podľa konkrétnej situácie
1. peňaženka
2. druhá peňaženka (na fir. peniaze)
3. dokladovka
4. 2 zväzky kľúčov
5. diár
6. 3 telefóny (2 súkr. 1 fir. - milujem, keď mi niekto volá, nestihnem nájsť jeden, tak začne zvoniť druhý, potom tretí.....arghhhh)
7. cigarety a asi 5 zapaľovačov
8. veľké balenie žuvačiek
9. cukre z reštaurácií (vždy mi ich dajú ku káve, aj keď im poviem, že ich nechcem!!!!)
10. pojazdnú lekáreň (fenistil, kvapky do uší, kvapky do nosa, lieky od bolesti, lieky pri krámoch od bolesti, náplaste....jzs, vela toho este...)
11. vždy poistné dve vložky a 4 tampóny
12. súprava šitia
13. manikúra
14. nožík
15. pero
16. náhradné gaťky a ponožky
17. pitie
a rôzne dokumenty podľa potreby.....
jáj a ešte parfém samozrejme, dezodorant,hrebeň.............né už dosť.....ja, že prečo je taká ťažká :´(
a @nathalicatko jaj,dnes sa s tebou nasmejem .
moja- peňaženka,doklady,mobil,antibakteriálny gél, verckovky, žuvačky,voda.
a konec!!
Cukríky, kľúče, mobil, mp4, peňaženka, slúchadlá a žuvačky.
P.S. V peňaženke mám lístky na autobus, občiansky preukaz, peniaze, poukážky...
nooo tak aj nepredpokladam ,ze ked idem von s kabelkou ostanem v divocine na par dni alebo tak..
A vacsinou sa snazi mani kabelku nenosit, ale ked uz musim tak zaklad su dva mobily, kluce, penazenka, vreckovky, zuvacky, nejake sponky, minizrkadielko s leskom, puzdro s vložkami/tamponmi, občasne pero, sluchátka, dalsie sluchátka, ked idem jna nemocnicu alebo cestovat tak knihu/krizovky, raz za cas vodu...
-zrkadielko
-hrebeň
-balzam na pery
-roztok na kontaktné šošovky aj s tou bankou na ne
-nohavičky náhradné, aj tričko, a občas aj topánky/baleríny/
-kniha
-flaša vody
-sveter, silonky
-riasenka
-netbook
-kľúče
-peňaženku a doklady
-lieky
-okuliare
-mp3ka
-žuvačky
-telefón
-nabíjačka
-manikúra
-tampóny
-voňavku
-krém
-vreckovky
-vlhčené obrúsky
-gumičku do vlasov
-deodorant
-antibakterálny gél
-minerálnu vodu v spreji
-plavky /kedže je leto/
-penazenka
-nejaka nakupna taska
-tampony
-dezinfekcny gel na ruky
-hreben
-doklady
-mobil
-slzak
-vreckovky
-fotoaparat
-kluce
-gumicky do vlasov
-panadol
-v penazenke antikoncepcia
-opalovaci krem
-tycinky do usi
-balzam na pery
-zuvacky
-navleky na topanky do nemocnice
A počas školského roka kopu kníh...
-peňaženka
-fixka, pero
-účty(milión zbytočných papierikov, ešte dobre, že si povedala, aspoň si to pretriedim )
-tampóny, vložky
-poldecák
-kozmetika(fakt všetko )
-slúchatká
-mobil(ak nemám vrecko )
-sponky, gumičky
- ...čaj
-tabak
-zapaľovače
-dáždnik
-karty( sedmové )
-vreckovky (aj látkové aj papierové)
-krém na ruky
-žuvačky
-cukríky
-nejaký nápoj niekedy (nealko)
-kľúče
a tak ďalej..podľa situácie
mobil
peňaženka
kefa na vlasy
voňavka/ taký voňavý sprej na vlasy
nejaký keksík alebo čosi na jedenie
fľaša vody
svetrík
ceruzka na oči, špirála, balzam
sponky, gumičky
slúchatká
to mám vždy no a ešte veci čo sa tam vyskytujú len väcsinou
vlhké obrúsky
vreckovky
foťák
krém na ruky
antiperspirant
diár
usb
slnečné okuliare
ale tak už sa mi tam vyskytlo aj také niečo ako ŠROBOVÁk
raz som mala v kabelke špachtlu...
@impulse Aj teba už dostali? (hare hare)
Kľúče
Peniaze
Doklady
Červený rúž
Labello
Linka čierna na oči
Väčšinou tam narvem aj bundu
-kozmeticke veci ( spiraly, make-up a lesk na pery)
-prasky pre bolesti hlavy
-vrecovky
-flasu dzus alebo vodu.
-kluce
-tampony
mobil, sluchadla, penazenka, kluce, vejar, pomada antibakterialny gel na ruky a to je setko.
nosím neuveriteľné množstvo vecí
- mobil
- peniaze(prípadne aj peňaženku, ak sa vojde)
- zrkadlo
- vreckovky
- vlhčené vreckovky
- pomádu
- lesk na pery
- rúž
- kortikoid
- cigarety
- zápalky
- tabletky(na alergiu a niečo proti bolesti, momentálne tam mám myslím paralen a ibalgin)
- náhradná baterka do mobilu
- čipová karta
- preukážk k čipovej karte
- pero
- papier
- obal na okuliare(prípadne aj okuliare)
- kľúče
- sáčok
- silonkové ponožky
- slúchátka
- niekedy minidáždnik
- asi 5 gumičkiek do vlasov
- 2 sponky
- 2 tampóny
- kondóm
- cukríky
- žuvačky
- antiperspirant/voňavka
- hrebeň
- leukoplast
- šatka na krk, keď fúka
- usb
- účty z obchodov
snáď som spomenula všetko
a podľa situácie samozrejme, ale to už väčšinou beriem inú kabelku, lebo do tetjto to proste nevojde :/
keď idem niekam na dlhšie, tak:
- lieky
- obväz
- hygienické potreby
- minibaterka
- kniha
- keksy, sladkosti
- ihla a niť v puzdre
- náhradné nohavičky, ponožky, 3čko, balerínky/žabky
- mikina/sveter
- fľaša s vod(k)ou (nie, nebolo to myslené ako vtip!)
- nabíjačka na mobil
- foťák +náhradné baterky
- usb kábel
- druhý mobil
- zapaľovač
- diár
- manikúra
- kvapky do očí, sprej na alergiu
- plavky
- miniventilátor
- opaľovací krém
..
v kabelke sa mi už našli aj veci ako:
- vibrátor!
- kozmetika(špirála, ceruzka, krém, suchý šampón..)
Kapesníky, peňaženka, kľúče, mobil, kozmetika - lesk, balzam, lieky, leukoplast, okuliare, dáždnik, krém, malé zrkadlo, dámske hygienické potreby, voda, žuvačky, cukríky.. Veľmi rada nosím malé kabelky cez rameno z hľadiska miniatúrnosti, ale veľmi nerada z hľadiska nemožnosti uložiť si tam všetko čo chcem