@ide ja mám zase opačnú skúsenost mám odtial 2 zimné boty a jedny z nich som nosila dost intenzivne a su furt v pohode.. ale je pravda že som si všimla že tam majú dosť reklamácií každý deň, ale zas to isté je aj v humaicu a tam su boty o dosť drahšie..
a čos a týka baťu, tak 50/50 dvoje tenisky odtial mi vydrzali uplne vsetko ale tretie sa mi roztrhali v zahybe ale bola to celá nejaká vadá séria, lebo ich mali mnoho na reklamáciu ale pozitívum bolo, že tá predavačka mi dala bez okolkov naspat prachy
@idea ja som si tam kúpima asi 3 tenisky ale všetky sa rozpadli do mesiaca, možno ja nejak zvláštne chodím alebo oni vyrábajú taký šmejd.. ale zas to je dobré keď sa rozpadnú tak vrátia peniaze.. ale po pol roku ma už nebavilo vždy chodiť kupovať nové tenisky tak som sa nasrala a kúpila si značkové mám ich už pol roka a vždy vyzerajú ako nové..
.. a ako zimnú obuv som si tam už kúpila čižmy ktoré držia už 2 rok a keď som si tam kúpila takú trekovú obuv tak mi nevydržala ani zimu lebo sa odlepila podrážka
.. a čo sa týka Baťa tak zvyknem si tam kupovať topánky zatial som ani jedne nereklamovala zatiaľ som spokojná..
ale ako povedala @petika to záleží od série výroby na aké topánky natrafíš..
kupuj topanky v sportovom obchode... radsej zainvestuj do "Gore-Tex" (70 Eur +) ale budes mat poriadne boty, nepremokave, ked sa podari s VIBRAM podrazkou. Tieto maju tiez membranu, v podstate to iste ako Gore-Tex len skopirovane od inej znacky, mas tam ceny 70 Eur a 80 Eur za cizmu.
@idea ja mam tiez jedny topanky z deichmana a bez problemov funguju. priatel ma tiez zo dva pary a takisto mu drzia... zavisi asi od toho, aku znacku chytis
Fuj, Deichman má asi najnekvalitnejšiu obuv na svete. Vždy mi topánky od nich vydržali tak jednu sezónu. No naposledy som si u nich kúpila tenisky a po 2-3 mesiachoch som ich išla dať reklamovať, lebo sa lámala podrážka. Už nikdy viac tam nič nekúpim.
U Baťu som si kúpila len lodičky, tie zatiaľ dobre slúžia, keďže ich mám na nohe raz za uhorský rok. A čo sa týka čižiem, nech ich kúpim hocikde a nech stoja hocikoľko, vždy mi vydržia maximálne rok.
od Baťu mám len dobré skúsenosti, z Tesca nemám nič. spomínaný Deichmann - dvoje tenisky som zodrala na podrážke, každé vydržali asi 3-4 mesiace nosenia.
Nekupuj si v hentakých predajňach, ktoré majú mrte prevarené PR... Ja napr. kupujem boty Asi som iná, ale proste rada chodím do hôr a pevná, pracovná obuv mi najviac pasuje.. » www.oblecsadoroboty.sk/pracovna-obuv-c...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
Poznam tri osoby co si kupili topanky z Deichmanu a a vsetky tri osoby boli nespokojne.
a čos a týka baťu, tak 50/50 dvoje tenisky odtial mi vydrzali uplne vsetko ale tretie sa mi roztrhali v zahybe ale bola to celá nejaká vadá séria, lebo ich mali mnoho na reklamáciu ale pozitívum bolo, že tá predavačka mi dala bez okolkov naspat prachy
.. a ako zimnú obuv som si tam už kúpila čižmy ktoré držia už 2 rok a keď som si tam kúpila
takú trekovú obuv tak mi nevydržala ani zimu lebo sa odlepila podrážka
.. a čo sa týka Baťa tak zvyknem si tam kupovať topánky zatial som ani jedne nereklamovala zatiaľ som spokojná..
ale ako povedala @petika to záleží od série výroby na aké topánky natrafíš..
» www.intersport.sk/aktuell/angebot...
A tu mas origos Gore tex a vibram za 100 Eur.
» www.gigasport.sk/253?item=592...
U Baťu som si kúpila len lodičky, tie zatiaľ dobre slúžia, keďže ich mám na nohe raz za uhorský rok. A čo sa týka čižiem, nech ich kúpim hocikde a nech stoja hocikoľko, vždy mi vydržia maximálne rok.
Ja sa ani nemôžem poriadne vyjadriť, lebo zle chodím a tak každé topánky zničím.