Som taký šťastný že sa tam dostali do parlamentu aspoň urýchlia rozpad protislovenského Bratislavského modrého zlepenca. Myslím si že Radičová by nemala zbytočne zdržiavať a mala by vyhlásiť predčasné voľby. A to len dokazuje že Fico a ja sme mali pravdu
jedno ale treba povedat , to co zatial stvara nova vlada je tragedia...monozstvo chyb je cas spamatat sa a zacat makat.ale aj tak je to lepsie ako fico...
ja sa do polityki nestaram ani ma to nebavi ale vsimol som si ze terajsia vlada je dost uboha. nebolo by lepsie aby bola minula vlada s malimi zmenami spet?
Ak niekto z vás číta Sme, určite ste si všimli vtipnú ilustráciu týkajúcu sa tejto témy. Je na nej zobrazený Trójsky kôň a na ňom nápis Obyčajný ľudia - klubovňa
ide o to, že Fico už včera na nejakej tlačovke začal svoj obvyklý prejav, jasné že sa chytil toho, že nová vláda má teraz problémy a začal sa hrať na najlepšieho, lebo nová koalícia len nasľubovala,a proste zase začal tie jeho falošné reči o tom ako mu je ľúto že koalícia oklamala voličov a niečo v takom zmysle skrátka a jasné že niektorí hlúpi ľudia sa teraz na toto pekne chytia a budú na novú vládu nadávať ... lenže nikto už nespomína toto že ešte aj my možeme skončiť ako Grécko, lebo aj naši len narobili pekné dlhy
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
tam ide len o volbu idioti vs este vacsi idioti..... uz si s tym vazne trapny
ze....,,fico a ja ""
A docela sklamaniahodne, ked uvazim kolko casu som stravil roznasanim ich predvolebnych letakov Ale neplatili zle.
P.S.: Na matike ťa nenaučili písať čiarky, na slovenčine gramatiku...
dúfam, že sa nedožiješ dôchodku. Inak budeš mať problém prežiť. Ale to ty, pán jasnozrivý, určite vieš
Včera povedal aj na joj+ že on bude ten posledný čo by chcel položiť súčasnú
vládu.
...
dobre ahoj ..
A @21 - malými zmenami by mali prejsť tvoje znalosti slovenskej gramatiky, nie stará vláda