nenechaj sa odradit jebnutostou miestnych ludi. podla mna je to super napad (aj ked nie az tak novy, ale to je jedno), ak to bude mat naozaj taku uroven, aku som si predstavila. vela stastia
Náhodou mňa to celkom zaujíma. Veď napísala oblasť NAD pohlavným orgánom, žiadne holaté veci. To je akoby ste si odfotili pazuchu. Tiež nič lákavé, ale ani nijak spešl nemravné..
Za zmienku stoja dva bítnické pojmy. Hipster, teda človek, ktorý sa presvedčil, že sloboda môže existovať jedine mimo oblasti života normálnej spoločnosti.
dnesny "hipsters" su presnym opakom takze ich mozno tak nazvat jedine hopstars.
@tomias myslim, ze fotak nie je az taky podstatny, ale ak to velmi tuzis vediet nejedna sa o kompakt ani bridge, cize zrkadlovka + externy blesk. dufam, ze som ukojil tvoje zvedavost
som zvedava? čo na to ľudia povedia( ak by sa potom tie fotografie dali vystaviť) pretože niektorý a ich je dosť, nevedia a ani nechcú rozumieť rôznemu druhu umenia a to by mohlo skončiť katastrofálne, ale rada by som sa pozrela na galériu zaujímavích obrazov, dalo by sa povedať aj aktov , niesom žiadný úchyl ale mne sa proste páčia všetky typy umení a rada by som sa podieľala na nejakom z nich, no a tie ktoré sa mi nepáčia ich rešpektujem : ) tak tu držím palce a odvahu ak sa niečo z toho podarí urobiťť
to len mne sa to nezda take sokujuce ako tu z toho vsetci robia ? podla mna tu niektori ludia postuju omnoho horsie fotky a to staci ze na nich maju svoj ksicht. (take ochlepnie by pre nich bola asi aj lepsia alternativa ale ok)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
60 komentov
O____________________________________________________O
mňa toto nemôže nijako zaskočiť, už som videla umelkyňu, ktorá robí z ochlpenia obrazy
a u úchylných hipsterov zožneš isto úspech
nikto z Vas nevidel ani len ukazku, ale uz presne mate predstavu o co ide a ohanate sa tu expresivnymi vyrazmi ako uchylak a podobne...
ale rozumiem, ze nie kazdy je natolko mentalne vyspely, aby to co hodnotil najprv videl skor ako sa vyjadri
pekny den
Inak nepaci sa mi oznacenie hipster
Niekto bol podla druhych hipster este pred tym, nez sa tomu dal nazov hipster...
Respektive, 'he/she was hipster, before it was cool'
ja pojem "hipster" nijako hlbšie neanalyzujem a ani mu nepripisujem žiaden negatívny zmysel. ja ich mám svojím spôsobom rada.
si kreativny fotograf
@laurikaaa idem s tebou,ale musim si narast nejake chlpky a vytvorit nieco zaujimave ..
no a ked bude mat pan fotograf nejake navrhy tak mu zoberiem fotak
hej @fotoba co mas za fotak ?
tu s tým ale neuspeješ, 50% má komplexy a druhých 50% sa ti vysmeje.
Podla mna je to riadne popici napad. A drzim ti palce.
ale fakt mi tam musi nieco narast,ale ako sa poznam tak nenarastie bo to zo zvyku skosim
dnesny "hipsters" su presnym opakom takze ich mozno tak nazvat jedine hopstars.
@fotoba jasne,v pohode fotak,urcite sa mi zijde
Výstižnéé
a ak tu niekto hovoril o úchylnosti...v umení sa ukazujú aj horšie veci a podstatne explicitnejšie....takže neviem, čo riešite
ale držím ti palce, nech sa ti podarí niekoho zohnať