Ahoj, mam 17 a moj priatel 20 rokov, uz spolu chodime skoro 2 roky. Doteraz som s nim nechcela mat sex lebo som sa na to necitila pripravena ale v poslednej dobe zistujem ze uz aj ja by som to chcela. Bojim sa vsak otehotnenia preto rozmyslam nad vhodnou
ja som napr. mala vzdy len s kondomom, ziadnu dalsiu poistku.. aj to je podla mna dostatocne, ked to nerobis cez plodne dni.. ale na birdzi by ma ukamenovali za to
@mardzi93 ahaa no, ja k tomu pripajam este kondom pokial s nim nic nebude zle, tak by nemalo vadit ani cez plodne dni.. ale predsa len, preistotu aj ked musim sa priznat ze ja som tomu nikdy enkladla nejaky vyznam
@hoperpohroma no ja som len tvoju vetu ". aj to je podla mna dostatocne, ked to nerobis cez plodne dni." pochopila tak , že sa niekto spolieha LEN NA TO
@hoperpohroma pekny bullshit, ze ti kondom praskne, ked si ho zle nasadis... doteraz sa mi to nikdy nestavalo a s mojou sucasnou sexualnou partnerkou nam uz praskli 3...
a k teme...myslim, ze kondom je dostatocna ochrana..ak chcete predist riziku otehotnenia, staci ak si ho partner pocas styku par krat prekontroluje, ci niekde nepraskol...ma to viacero vyhod... budete mat istotu ze ochrana je v poriadku a partner si da kratku pauzu, takze suloz vydrzi dlhsie
@tojeuplnejedno123 staci kondom (teda ak nie je hackovany ....ale ak mas mat stres a v tvojom veku...tak daj na istotu a pouzi k tomu ten pharmatex....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
ja som napr. mala vzdy len s kondomom, ziadnu dalsiu poistku.. aj to je podla mna dostatocne, ked to nerobis cez plodne dni.. ale na birdzi by ma ukamenovali za to
a k teme...myslim, ze kondom je dostatocna ochrana..ak chcete predist riziku otehotnenia, staci ak si ho partner pocas styku par krat prekontroluje, ci niekde nepraskol...ma to viacero vyhod... budete mat istotu ze ochrana je v poriadku a partner si da kratku pauzu, takze suloz vydrzi dlhsie