strhavam ..na notase je to nepotrebne ...ak mas dotyk display na to predavaju specialne folie ochranne ktore ked sa zaspinia strhnes osprchujes a znovu das na display...
na mobil strhnem a hned nalepim specialnu ochrannu foliu..
ps. www.screenprotector.sk predajca ochrannych folii ...ja som z BA bol som tam osobne ..tipek mi ochotne vysvetlil co a ako ..poradil ... fakt sa oplati ked uz chcete mat tieto veci chranene
ja to priam neznasam! fuj! mam na to alergiu! vzdy ked to niekde vidim tak to strhavam! minule si kasmoka kupila novy mobil a ked som si ho pozerala tak som jej to strhla skoro ma zabila..
vzdy ked som si kupila new mobil tak mi folia ani par hodin nevydrzala,tak ci tak by to islo hned dole ja to neznesiem na mobile a na notebooku tym duplom by som to nezniesla,neviem,mna take veci znervoznuju a po case by som to strhla dole...
Ja som mal chuť vraždiť keď mi jeden človek strhol foliu z noveho jednodnoveho fonu. Nechápem čo sa mi má nejaký človek starať do mojích vecí. Ja si ho môžem oblepiť aj lepiacou páskov, on mi ju nemá čo strhovať doriti. Je to moj fon, za moje prachy a on moze byt rad ze mu ho pozical a ne do neho babrat.
Inak ta folia chrani pred poškrabanim takže je lepšie si ju tam nejaký čas nechať. Pokiaľ ovšem používateľa nejako neobmedzuje
Tiež to dávam dole priam s potešením, ale cudzím nie.. keď to tam niekomu vyhovuje...
Ale napríklad na mojom novom prehrávači bola taká fólia, ale na nej "obrázok" displeja, takže keby som ju tam nechala, tak veľmi potom nevidím na displej
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
na mobil strhnem a hned nalepim specialnu ochrannu foliu..
ps. www.screenprotector.sk predajca ochrannych folii ...ja som z BA bol som tam osobne ..tipek mi ochotne vysvetlil co a ako ..poradil ... fakt sa oplati ked uz chcete mat tieto veci chranene
Teraz som akurát kupoval na mp4ku - 3 a pol palcový displej - a fólia ma vyšla na 130sk
nechapem ludi co si to tam nechavaju
Inak ta folia chrani pred poškrabanim takže je lepšie si ju tam nejaký čas nechať. Pokiaľ ovšem používateľa nejako neobmedzuje
podla mna je to len na oko trik predajcu aby vyrobom vyzeral co najlepsie a najchranenejsie
... a tie bublinky to sa predsa prstom vyžehlí nee
Ale napríklad na mojom novom prehrávači bola taká fólia, ale na nej "obrázok" displeja, takže keby som ju tam nechala, tak veľmi potom nevidím na displej