Máte skúsenosť s ochutenými pivami v podnikoch v Bratislave? Aká to bola značka? Príchuť? Chutilo Vám? V ktorom podniku ste ho pili a ak si pamätáte, aká bola približná cena? Ďakujem
pivo... už len pri tom slove ma trhá do bitky... niektorý ľudia ho pijú a pri tom zabúdajú, že je to alkohol ktorý škodí zdraviu. a ešte aj ochutené... boh vie čo tam podávali, aké chemické otrasy. len si dajte pivka... krčmiská sú na každom rohu...
Mala som akurát Radlera a potom tuším ešte jedno "nealkoholické" a bolo červeno-fialové, na chuť si nespomeniem a pila som to na Pezinskej Babe, ani cenu netuším..ale mali tak toho kopec tých príchutí
@fleur1301 bobrí moč, ten by som si dala, keby som naň natrafila. nie nadarmo sa hovorí, že Slováci sú národ alkoholikov a že majú chlastanie v génoch... ďakujem Bohu za to, že mám rozum aspoň ja.
@camilla ty si rozdvojena osobnost ? pretoze clovek , kt. ma myslienky ako ty vobec nechodi na internet a nesedi pri pocitaci a aj keby tak urcite nie na Birdz a uz vobec by tu netravil tolko casu , cize si bud fake alebo sa hras na nieco co nie si a teraz nam napis uzasne mudru odpoved v ktorej zahras formu a akoze ma das dole
@baggy nie, ja niesom rozdvojená osobnosť, ja som rozštvorená osobnosť, ale tomu ty nikdy nepochopíš... niesom fake,nehrám formu, vy mi zato nestojíte a niesom iba na birdzi, riešim na internete iné veci popritom som na birdzi a rada sa rozptýlim vašimi komentármi a zasmejem sa... a si dole, baggy, krásna fotka, tú knihu som čítala sto krát.
jj, jedno pivko na den je zdraviu prospesne, pre zeny tusim jedno male. A camilla, nezabudaj ze jed a liek je to iste len v rozdielnych davkach. V mnohych jazykoch sa pre jed a liek pouziva jedno slovo.
@tomtoylc@depropex@hetfield ale hlavne @v3nty - treba si uvedomiť, že sto ľudí má sto chutí - ja akceptujem, keď niekomu chutí to, čo mne nechutí a keď mne chutí niečo, čo nechutí niekomu inému, tiež čakám, že to bude akceptovať. Nie každému napríklad chutí víno, vodka, absinth, fernet...a iné.
Keď na to poviete, že je to žbrnda, alebo dokonca, aby "nás pojebal mŕtvy pes do riti" (vysoká úroveň @v3nty , len čo je pravda), je to asi také taktné, ako keď budete niekomu znechucovať jedlo, alebo mu dokonca nadávať za to, že mu chutí, keď vám nechutí.
Skrátka ja - a možno aj íní, čo majú radi ochutené pivá, "normálnemu" pivu na chuť neprišli. Alebo si skrátka raz za čas chcú dať niečo "iné". Ja si radšej vychutnám dobré červené víno, keď už ide o chuť. A nezdrbávam toho, komu víno nechutí. Ale radlera zbožňujem - teraz v lete málokedy v podniku pijem niečo iné.
Trošku tolerancie do toho života
@jaro1991 poznám magické oko, pracujem ako barmanka už dosť dlho A dokonca som o ňom počula už dávno predtým.
V jednom podniku som minule videla anglánov ako si dávali do piva tuzemák. :o Bohvie, ako to chutí Môžeš niekedy vyskúšať
@baggy ja som rozmýšľala, či hentá schizofrenička nie je v skutočnosti nejaký chalan, lebo ten slovník a tie sprosté reči (bez urážky, chalani ) by som tipla asi na 12 ročného, nevychovaného fagana...
Ale asi to bude to isté, len v ženskom prevedení, pretože ani raz sa nesekla v rode (že nenapísala "robil som" a i.), ale v tom, že sa hrá na niečo, čo nie je, máš pravdu. Myslela si asi, že tým, že si dá do profilu že má 34, tak ju tu bude niekto rešpektovať...ale podľa tých rečí musí byť každému jasné, že toľko nemá. (A že je j*bnutá.)
Dokonca sa k tomu aj v jednom fóre priznala, že nemá 34, len teraz neviem v ktorom...
Na jednej strane obhajuje zvieratá, kydá na ľudí (čo je trošku choré, ponižovať svoj vlastný živočíšny druh), nadáva na všetko, čo je pre dnešných ľudí normálne (vrátane piva), ale na druhej strane je skoro celý deň za netom....bohvie, čo to je za prípad v reálnom živote. Lebo toto nie je normálne správanie...
@hetfield môj priateľ tiež je, všade pije iba pivo, výnimočne niečo iné, ale radlera si obľúbil. Aj keď zozačiatku naňho frfľal, že to nie je pivo. On ho má rád ako malinovku (Ale neberie si ju do auta Dá si ho od smädu, ale pivo je preňho pivo
Ja to chápem - ja nemusím pivo, on víno, každý máme svoje
@fleur1301 pochopím ked niekto pije vínko za 50centy ale takto znevažovať pivo !! Založím odboj za pravé pivo. To je to isté ako EU nepovažovala slobenský rum za Rum ale nen za Um... Tieto pivá by sa nemali volať pivá ale ivá ....
Hej hej ja sa tak vyjadrujem!! this is ventyyy Mám sa hrať na intelektuála? (btw bol to joke ak to nekdo nepochopil ale aj tak by vás mohol pojebať
@v3nty ty si asi riešiš nejaké komplexy, viď že jo, Kájo ?
Sú to pivá, ale buď iba s príchuťou, alebo limonádou, nikto nehovorí o to, že je to čisté pivo, chuťovo rovnaké alebo porovnateľné s normálnym pivom. Keby bolo, tak to nepijem - lebo mne pivo nechutí.
Ok, poďme sa baviť o pivách. Poznáš Merlin? Lobkowicz? Leffe? Stellu Artois? Hoegaarden alebo Edelweiss? Bohemia Regent?
Nie, nepijem vínko za 50 centov - pochybujem, že značky by ti niečo hovorili Každý má rád ničo iné. Tak, ako ty vychutnávaš pivko, ja vychutnávam vínko. Bodka.
@fleur1301 hej hej som plný komplexov , v realnom živote som nula a na birdz chodim preto že mi došiel fet a pivo A mám malý penis asi založím anketu ....
@v3nty No vidíš, mala som pravdu Nad tou anketou pouvažuj.
Na pivá si nereagoval, takže asi nie si až taký pivár, ako sa tváriš Btw, Guiness ti určite niečo hovorí, toho Merlina odporúčam vyskúšať, je to niečo na štýl Guinessu, má sýtu tmavú farbu a aj pena je krásna zlatistohnedá, nie bledá, ako na iných tmavých pivách.
@fleur ja som co sa alkoholu celkovo tyka konzervativny,ked som pocul ze sa robia miesane drinky z cognacu tak by som toho barmana dal za trest robit vycapnika do 4 cenovej
@hetfield Uff, trošku silná káva aj na mňa, naj do miešaných drinkov sú "biele" alkoholy, ktoré sú prakticky bez chuti, alebo nejakej výraznej - ako vodka, tequila a biely rum...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
51 komentov
Pila som aj staroprameňáckeho Radlera (tuším sa volá cool lemon alebo tak dajako) - to je hrôza.
Ďalej v Paddleri dostanete višňového alebo slivkového Bernarda(nealko), slivkové som nepila, višňové je super. Stojí okolo 1,40€
Ešte som počula o kokosovom pive v Havane pri Michalskej, ale nepila som ho a neviem, čo stojí. Vraj je výborné
Lebo nad tými tvojimi jebnutými drístami sa nedá ani len zamýšľať.
Choď prosím ťa do lesa, ďaleko od internetu, telefónu, telky, pi bobrí moč a nestaraj sa nám do piva
Btw - čo robíš pri počítači, ten neškodí?!
.. a asi len čučoriedkové som ochutnala alebo potom desperado..
» www.pivovarcernahora.cz/Article.asp?nDe...
@sajuri007 presneee aura, jak som mohla zabudnut...
@fleur1301 @9 len jej daj
Aby vas pojebal do rici goro mrtvy pes dorána!
Došť že zabijate chut alkoholu šoľou a citronom ...
Keď na to poviete, že je to žbrnda, alebo dokonca, aby "nás pojebal mŕtvy pes do riti" (vysoká úroveň @v3nty , len čo je pravda), je to asi také taktné, ako keď budete niekomu znechucovať jedlo, alebo mu dokonca nadávať za to, že mu chutí, keď vám nechutí.
Skrátka ja - a možno aj íní, čo majú radi ochutené pivá, "normálnemu" pivu na chuť neprišli. Alebo si skrátka raz za čas chcú dať niečo "iné". Ja si radšej vychutnám dobré červené víno, keď už ide o chuť. A nezdrbávam toho, komu víno nechutí. Ale radlera zbožňujem - teraz v lete málokedy v podniku pijem niečo iné.
Trošku tolerancie do toho života
@jaro1991 poznám magické oko, pracujem ako barmanka už dosť dlho A dokonca som o ňom počula už dávno predtým.
V jednom podniku som minule videla anglánov ako si dávali do piva tuzemák. :o Bohvie, ako to chutí Môžeš niekedy vyskúšať
@baggy ja som rozmýšľala, či hentá schizofrenička nie je v skutočnosti nejaký chalan, lebo ten slovník a tie sprosté reči (bez urážky, chalani ) by som tipla asi na 12 ročného, nevychovaného fagana...
Ale asi to bude to isté, len v ženskom prevedení, pretože ani raz sa nesekla v rode (že nenapísala "robil som" a i.), ale v tom, že sa hrá na niečo, čo nie je, máš pravdu. Myslela si asi, že tým, že si dá do profilu že má 34, tak ju tu bude niekto rešpektovať...ale podľa tých rečí musí byť každému jasné, že toľko nemá. (A že je j*bnutá.)
Dokonca sa k tomu aj v jednom fóre priznala, že nemá 34, len teraz neviem v ktorom...
Na jednej strane obhajuje zvieratá, kydá na ľudí (čo je trošku choré, ponižovať svoj vlastný živočíšny druh), nadáva na všetko, čo je pre dnešných ľudí normálne (vrátane piva), ale na druhej strane je skoro celý deň za netom....bohvie, čo to je za prípad v reálnom živote. Lebo toto nie je normálne správanie...
Ja to chápem - ja nemusím pivo, on víno, každý máme svoje
Hej hej ja sa tak vyjadrujem!! this is ventyyy Mám sa hrať na intelektuála? (btw bol to joke ak to nekdo nepochopil ale aj tak by vás mohol pojebať
Objednam súdok a chladák a mam doma výčap, a party s amože začať Vy si tam pite plasťáky
Sú to pivá, ale buď iba s príchuťou, alebo limonádou, nikto nehovorí o to, že je to čisté pivo, chuťovo rovnaké alebo porovnateľné s normálnym pivom. Keby bolo, tak to nepijem - lebo mne pivo nechutí.
Ok, poďme sa baviť o pivách. Poznáš Merlin? Lobkowicz? Leffe? Stellu Artois? Hoegaarden alebo Edelweiss? Bohemia Regent?
Nie, nepijem vínko za 50 centov - pochybujem, že značky by ti niečo hovorili Každý má rád ničo iné. Tak, ako ty vychutnávaš pivko, ja vychutnávam vínko. Bodka.
@hetfield zas som o neco mudrejší
@v3nty No vidíš, mala som pravdu Nad tou anketou pouvažuj.
Na pivá si nereagoval, takže asi nie si až taký pivár, ako sa tváriš Btw, Guiness ti určite niečo hovorí, toho Merlina odporúčam vyskúšať, je to niečo na štýl Guinessu, má sýtu tmavú farbu a aj pena je krásna zlatistohnedá, nie bledá, ako na iných tmavých pivách.
Pijem plzen gambrinus holba
Lobkwicz je český. Merlin je český. Vyskúšaj