Za normálnych okolností určite nie,ale boli v minulosti situácie,pri ktorých ľudia ak chceli prežiť boli nútení jesť ľudské mäso.Neviem,ako by som sa zachoval v takom prípade,žeby mi šlo o život...
Pred pár rokmi niekde v horách spadlo lietadlo z hráčmi amerického futbalu a tí čo prežili potom jedli svojich spoluhráčov. Ak by som bola v podobne situácií tak by som to urobila.
@riddler - reagujem, lebo som si spomenula na horor, kde chlapík zavrel ľudí do miestnosti a na hodinách sa im odpočítavali dni. Nechal ich tam niečo vyše mesiaca, no bez jedla, iba s vodou a sledoval, že či vydržia bez jedla. Nakoniec sa tam všetci pozabíjali a prežila tá, kt. sa toho ľudského mäsa ani po skoro 40tich dňoch nedotkla. Toho chlapa to nasralo (spravil to, lebo mu psychicky hrablo, lebo havaroval s matkou kdesi v horách, ona neprežila a on, aby prežil, jedol jej mäso, až pokým ho nenašli - dovtedy ju stihol celú zjesť.. nechutné a tak zišiel dole k nej, kde ho ona zabila, vyšplhala sa na povrch a v lúčoch slnka zomrela na nedostatok živín. Paráda film.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
bohvie, či som už niečo nejedla.
@hadimistr
Meh... to by som netvrdil. Jednak bol Dahmer skutočný, jednak mal fakt celkom zaujímavé metódy.
Myslim si, ze tematicka
daaaaaaaayum
daaaaaaaaaaaaaaayum!