V pohode, aj pre psa, aj pre mačku, ale len suché granule... A teraz sme kúpili psovi také jogurtové "cukríky" (za odmenu, keď sa cvičí) a to mi velice chutí
pre psa nie ale pre kocúra áno, keď sme s kamarátkou zisťovali prečo ich nechce jesť, ale nezistili sme dôvod, len sme zistili že nám chutia ako diétne cereálie bez akejkoľvek ovocnej alebo čokoládovej príchute....
ja som skusila take tie kostičky veľké z granul čo sa robia....newiem kupuje sa to na kusy ...som psíkovi kupila ale jednu som si dala .. a nebolo to také zlé..dobre to chutilo
no, po tých dlhých rokoch so psami už niekoľkokrát a vôbec to nieje také zlé a kamarát mi raz na narodeniny kúpil asi kilové vrece granulí (akože pre môjho psa) lenže nakoniec neprišiel na "oslavu", tak si sadol so spolužiakom do parku a zjedli to potom keď mi to rozprávali, som len čumela
myslim si, že každy kto ma psa, to už skusil ja sama som jeden čas mala obdbie, že keď s aotváral nový balík granuliek, msuela som akoprvá ochutna´t, že či to schválim
keď sme sa sťahovali, tak bol byt úplne prázdny... len pár vecí tam bolo... ostala som tam poslednú noc s kamoškou... také sme boli hladné, že sme začali uvažovať aj nad tým, že by sme si uvarili pedigree, čo ešte v byte ostalo ... ale nakoniec sme odolali...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
69 komentov
ak tam nie sú kúsky kostí, dala by som si.......je to zrejme kvalitná potrava
k teme - macacie je lepsie
ale kamarat skušal jesť granule
Mame psov od malicka ale este som to neskusal ale vdaka tejto ankete to asi napravim
@4 xD
a psia maškrta na štýl keksíku tiež len pekne vanilkovo vonia, no chutí bez chute
oblbováky proste
Psie boli na moj vkus moc tvrdé a mačasie akurát no tak trochu bez chuti aj ked tam bola syrová nápln