Asi sa budem trochu za toto fórum hanbiť, tak ale risknem to. Čítanie len na vlastnú zodpovednosť!!
.
.
Chlapi ichutnali ste už niekedy svoj vlastný ejakulát? Mne to nedalo a musel som Koment
"A 2010 questionnaire found that 57 percent of men surveyed had tasted their own semen and enjoyed the flavor, compared to 11 percent who said they did not enjoy it. 22 percent of men surveyed said they had not tasted their own semen, compared to 7 percent who said they had done so, but on accident. 2 percent of men surveyed said that they had never tasted their own semen, but they had tasted semen belonging to another man. "
@google123 sorry nemam skusenosti, ale podla mna nie je rozdiel ci to je talianske alebo africke ci slovenske... no mozno sa zasadne mylim, ale je mi to celkom 1
Úprimne som to nechutnal ani to nemám v pláne, hnusí sa mi to a hlavne sa vyhýbam bozkom po oráli
Ale za to majú slečny u mňa neskutočný rešpekt, ktorè bez mihnutia oka ešte s úsmevom prehltnú
@girasol8 Čo je na tom pokryteckè?
Kto koho núti?
ako sú rôzne typy žien, ja som zažil aj takú čo povedala že ak by to nemala prehltnúť ani to robiť nebude....
To, že niektorè sú precitlivené jak ty neznamená, že všetky sú také a nemusíš brať všetko tak vzťahovačne
@rocafella hovorim o tych pripadoch ked chalan babu nuti,pripadne ju citovo vydiera,ze ak neprehltne, nema ho rada.
ja s tym skusenost nemam samozrejme, ale pocula som od viacerych kamaratok ze to tak je, a to mi pride pokrytecke
ale co ja viem,zeny s tym nemaju taky problem ako chlapi a neberiem nic vztahovacne,iba konstatujem svoje pozorovania
@girasol8 Ale kdeeee... to sa nútia možno deti 17 ročné ale v normálnom dospelom vzťahu som nepočul o tom, potom neviem čo sú to za kamarátky.
Ako v takejto veci citové vydieranie ked nechce tak nechce...
A aj tak to neni priorita si myslím...
Kľudne nech aj vypľuje
@xy12345 nie len ma zaujímala jeho konzistencia. Ja nehovorím, že to robím pravidelne, zrobil som to raz kvôli zvedavosti. Nemám potrebu to robiť. Keby som to robil pravidelne to už by bolo iné.
@antifunebracka nie všetky . Ale inak super, že si ochutnal, aspoň keď ti to nejaká baba nebude chcieť ,,prehltnúť,, aspon vieš prečo, lebo je to hnusné
@girasol8 no sak zeny su vacsie prasata - to je jednoducho fakt. nie len co sa tyka prasacin v sexe ked robia veci ktore by chlap nikdy nebol ochotny spravit, ale staci pozriet na zenske WC kto ma viac oprskane zachody
@xxar3s no ty si jasny kamo... Zeny totiz casto nevidia kam miera, narozdiel od vas a nedokazu to ani tak ovplyvnit. Takze tento priklad zien prasat bol fakt onicom
@xxar3s no tak neviem jak ty ale vždy na verejných záchodoch majú chlapi vždy nechutnejšie WC ako ženy. Každá záchodová doska od moču, nechápem načo existujú pisoáre keď i tak močia do normálnych.
@Tancu sak ja to zenam nevycitam len som konstatoval. Ale fakt mnohe zeny nepoznaju ani zachodove kefu ani cillit.
@Google123 ale ja som nehovoril o verejnych toaletach niekde v krcme kde chodia tickovat ozrani to je extremny pripad. Ale o zachodoch kde vyonavaju potrebu normalni triezvi slusni muzi trebars u nas praci.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
35 komentov
"A 2010 questionnaire found that 57 percent of men surveyed had tasted their own semen and enjoyed the flavor, compared to 11 percent who said they did not enjoy it. 22 percent of men surveyed said they had not tasted their own semen, compared to 7 percent who said they had done so, but on accident. 2 percent of men surveyed said that they had never tasted their own semen, but they had tasted semen belonging to another man. "
Ale za to majú slečny u mňa neskutočný rešpekt, ktorè bez mihnutia oka ešte s úsmevom prehltnú
Kto koho núti?
ako sú rôzne typy žien, ja som zažil aj takú čo povedala že ak by to nemala prehltnúť ani to robiť nebude....
To, že niektorè sú precitlivené jak ty neznamená, že všetky sú také a nemusíš brať všetko tak vzťahovačne
heh a výsledok
ja s tym skusenost nemam samozrejme, ale pocula som od viacerych kamaratok ze to tak je, a to mi pride pokrytecke
ale co ja viem,zeny s tym nemaju taky problem ako chlapi a neberiem nic vztahovacne,iba konstatujem svoje pozorovania
Ako v takejto veci citové vydieranie ked nechce tak nechce...
A aj tak to neni priorita si myslím...
Kľudne nech aj vypľuje
@Google123 ale ja som nehovoril o verejnych toaletach niekde v krcme kde chodia tickovat ozrani to je extremny pripad. Ale o zachodoch kde vyonavaju potrebu normalni triezvi slusni muzi trebars u nas praci.
Fungovali tie pilulky ?