Podrobnejšie ma zaujíma,či môže človek po operácií oči fajčiť marihuanu ďakujem ) na kolko ešte asi nikto neriešil diskusiu na túto tému tak sa pýtam,moja prvá diskusia v živote juuuuu
@jozko8593121 po užití marihuany ti všetky zmysly reagujú precitliveno na všetky podnety, to je jeden zo základných účinkov, až na to že to sa nedeje v zmysloch samotných (že v očiach), ale celá tá zvýšená intenzita vnemov prebieha až v mozgu, čiže ty máš pocit že oči reagujú precitlivene na svetlo, ale to len ti mozog hovorí "TYVOLE! SVETLO! TO ČO JE!", a oči sú normálne v pohode
@midnight aj priamo oci ovplyvnuje. Znizuje zasadne krvny tlak cim ti popraskaju cievky a rozsiria sa zrenicky, takze po operacii oci by som nefajcil, lebo ktovie ci z toho nebude mat bolesti alebo stazene hojenie.
@carpathian@vitaeestamor
pravdu máte (aj keď, carp. nepraskajú ti z toho cievky, z nízkeho tlaku nepraskajú, len sa rozširujú, to spôsobuje tú začervenanosť)...
čiže jožkoNeviemakéčíslo, ospravedlňujem sa za zavádzajúcu odpoveď, hlúpo mi to nedošlo, ako povedali, znižuje tlak, čiže rozširuje cievy a všetky tieto veci. a vysušuje. čiže hej, namáha, ale aj tak si nemyslím že by to malo byť niečo nebezpečné aj po operácii.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
A vobec, ja by som ju nefajcil ani bez toho
pravdu máte (aj keď, carp. nepraskajú ti z toho cievky, z nízkeho tlaku nepraskajú, len sa rozširujú, to spôsobuje tú začervenanosť)...
čiže jožkoNeviemakéčíslo, ospravedlňujem sa za zavádzajúcu odpoveď, hlúpo mi to nedošlo, ako povedali, znižuje tlak, čiže rozširuje cievy a všetky tieto veci. a vysušuje. čiže hej, namáha, ale aj tak si nemyslím že by to malo byť niečo nebezpečné aj po operácii.