cez @e12 lebo nuda v škole robí svoje a ukázala mi BIRDZ. ja som tu chodila asi mesiac bez regnutia, len som si čítala diskusie a blogy a potom som sa sem regla.
slecna @sayre mi raz hovori ze: ty si neni na birdzi? a ja reku, ze ni, som neni.
a uz som tu, nejaku tu chvilku.
celkovo to suviselo asi so strankou rokfort.sk, nejaki useri odtial sa zacali presuvat po zavedeni noveho rokfortu sem, a ja neviem, celkovo ma to tu zacalo bavit, kukat to, citat to... - tak som sa regla a ostala.
ja som hladala nieco o drogach na birdzi ,lebo sme mali robit taku pracu do skoly ,a zrazu z nicoho nic mi vyhodilo birdz lebo pave sa tu zalozila taka diskusia ,no a odvtedy som tu ,cize asi okolo 9 mesiacov
Kedysi som tu čítal Leithove blogy (september 2008), ale to ma nedonútilo sa zaregistrovať. 17. novembra 2009 som bádal po nejakých článkoch o Nežnej revolúcii a skončil som tu znova...
Mal som asi 11 a co to som zacinal tusit, ze som nejaky iny ako ostatni, tak som hladal odpovede na svoje otazky na nete. A nasiel som birdz, ktory vtedy tvorilo len par ""typkov z birdz"" (tak si hovorili) a ich poradna .
hľadala som si výšku s kamoškou a chceli sme nejaké rady od tých, čo sem už chodia, tak sme hľadali na googli a zaregistrovala som sa sem narýchlo pod nejakým blbým nickom a dala tú strašne dlhú anketu, s kamoškou sme týždeň sledovali reakcie...potom sem zbehla už sama a dala som ešte ďalšie ankety ohľadne škôl no a potom som začala očumovať všetko ostatné a veľmi sa mi to tu zapáčilo
hladala som neaké básničky cez google a mi to vyhodilo niekoho blog....kukám že to čo je? ja som o Birdzi vobec nevedela.....ale neprihlásila som sa sem hned možno tak po týždni neviem...
ani neviem co som raz hladala na nete a hodilo ma to na BIRDZ forum. ci od @rayroberta ? teraz som v pomykove on mi to tu raz posielal lebo tu mal blog a ja som sa sem regla
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
85 komentov
Je to moja sestra, preto
V jednom kuse mi to vyhľadávalo fóra, keď som gúglila.. Tak som sa sem raz regla a od prvého dňa sa do birdzu zaľúbila
a uz som tu, nejaku tu chvilku.
celkovo to suviselo asi so strankou rokfort.sk, nejaki useri odtial sa zacali presuvat po zavedeni noveho rokfortu sem, a ja neviem, celkovo ma to tu zacalo bavit, kukat to, citat to... - tak som sa regla a ostala.
Dala som do google že:
samec labute
alebo niečo také a vyhodilo mi to diskusiu
zapáčilo sa mi tu tak som sa zaregistrovala
Bola to čistá náhoda (ale dobrá)
viem že zrejme ťažko pochopíte, ale stačí že o tom viem ja
že objavila nejakú emo stránku...
ani neviem co som raz hladala na nete a hodilo ma to na BIRDZ forum. ci od @rayroberta ? teraz som v pomykove on mi to tu raz posielal lebo tu mal blog a ja som sa sem regla
že to mám od teba a že som mal predsudky voči tomuto tu
No a jaaa som si vyťukala kamoša z pokecu a vyskočil mi tu birdz xixi takže úúplnou náhodou