od každej no..keď ma zaujala nejaká žena tak skôr či neskôr ku kontaktu prišlo bud tak že som si ho vypýtal sam alebo ona..ak sa teda bavíme o tel.cisle
Zopár som podostával, no aj tak už si nevoláme, takže prakticky ich mám aj zbytočne v kontaktoch ...a buď pokecám na fb alebo zavolám im cez messenger s mojimi veľmi blízkymi
no tak ako jasné, uskromní sa človek aj s telefónnym, ale tak cez net je to rýchlejšie a lacnejšie plus máš možnosť čo-to sa dozvedieť z profilu toho človeka, má to omnoho viac výhod @martin093
Ách, si pamätám, keď sme ešte so sesternicou boli v tábore (okolo r. 2006/7?) a boli tam aj takí traja bratia, jej sa páčil ten najmladší - huslista a mne tí dvaja starší , jeden violončelista (neskôr sme mali rovnakú učiteľku, len mňa učila klavír, furt som tam s červenou tvárou chodila) a ten najstarší, proste pekný.
No a to číslo sme si k nim na pevnú linku získali po svojom - Zlaté stránky a sme im potom stále vyvolávali. Aaaaaach, nostalgió
Inak nespomínam si, že by som teraz získavala, fakt len v časoch pevných liniek, to si pamätám, čiže na základnej.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
No a to číslo sme si k nim na pevnú linku získali po svojom - Zlaté stránky a sme im potom stále vyvolávali. Aaaaaach, nostalgió
Inak nespomínam si, že by som teraz získavala, fakt len v časoch pevných liniek, to si pamätám, čiže na základnej.