Aktivne fajcim od svojich 15-tich... a vtedy som prisla na chut aj alkoholu... ale chcem sa dat trochu dokopy, tak dnes je presne tyzden, co som sa cigarety ani nedotkla... aj ked to nie je dlha doba, ale zacat nejako treba... a alkohol mi uz nejako nejde... jedine ak vino s kolou... viac nemusim...
fajčiť som skúšal no niky ma to nechytilo...piť som pil nie často ale keď som pil tak poriadne a nepamätám si poldňa ždy keď sa šlo piť len začiatok som si pamätal ostatok dňa mi nejak vypadol s hlavy.. ale už nepijem to bolo len chvílkové asi polroka max trištvrte..už je tomu THE END
no ja som v 14tich zacala ajcit po pol roku so m sa oducila a jak som prisal na intrak tak zas fajcim ale uz vie cela rodina dokoca s fotrom stle debada pri cigaretke no aele cem sa oducit len vydrzim tyzden potom dem von s patrou a zas si zapalim
prvy krat som skusila si zakurit v 13 hej extréém vím a nie nefajcim , ak tak ked ma niekto ponukne sama na to nemienit vyhadzovat love, a pijem? hmm prilezitostne ak mame daky dovod poriadne to zapit
mám 16 rokou ....a potialhla som si iba raz v živote... teda poviem vám odvtedy sa odtoho pekne stránim .. mno čouž a ani nepijem hmm... takže asi tak a mam pocit že tý čo pijú pre zábavu sú úbohý ked sa nevedia zabavit bez alkoholu!!!!! ..
no cigarety som skusil dost skoro asi v 12-13...ja si zapalim len ked som ozraty...a pit aktivne som zacal od 16 a prestal som v 19...ale ked mi niekto ponukne chlast tak neodmietnem
pit som zacala v 13tich,do 15tich to bolo pravidelne a teraz uz len prilezitostne a prva ciga tiez neak tak ale pravidelne som zacala fajcit az v 17tich sa mi zda..ale uz len prilezitostne ej ale som sa polepsila
V zivote som nemal v hube klasicku cigaretu (mal som fajku, vodnu fajku, rozne cigary,cigarilly alebo ruske cierne sobrany) a vobec ma to k tabakovym vyrobkom nejako extremne netaha.
prvykrat som si fakt ze vypil.. no.. to teda neviem asi domacu slivku u starkych
Alkohol je zlý! Veľmi. Takže nepijem! Už dlho. Ale prvýkrát som mal v pätnástich. A fajčím dlho. Asi od štrnástich, ale posledný rok už iba príležitostne.
Ono, tá chuť "rebelovať" s pribúdajúcim vekom opadá.
no tak ja som este v zivote nefajcila cigartetu,a to mam 16 rokov a som na to neskutocne hrda..A ALKOHOL ? ANI TEN MI NECHUTI NEVIEM,PIVO MAM AKURAT RADA..ALE NIKDY SOM ESTE NEBOLA ZE RIADNE OPITA..LEN TAK DO NALADY :d
prva cigareta??????... ..lol..to kto si ma spomenuť? ...asi v 13...a alkohol...ráta sa vino? ...13..rata sa tvrdé?13...raz som sa opila v 13 a odftedy som si ani neňuchla k alkoholu ...a fajčiť...občas ..pékádé
prva cigareta v 13tich a odvtedy vlastne fajcim....a prvy krat som pila na trinaste narodky, potom polroka nic a odvtedy uz takmer pravidelne...ale raz ma to snad prejde
prva ciga prisla v 13tich a alkohol tiez nejako tak.. ale momentalne nepijem len prilezitostne takze skoro nikdy a ... fajcit fajcim.. ale ja raz prestanem
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
53 komentov
Momentalne nefajcim a nepijem
prvykrat som si fakt ze vypil.. no.. to teda neviem asi domacu slivku u starkych
Ono, tá chuť "rebelovať" s pribúdajúcim vekom opadá.
a fajcim prilezitostne asi tak rok takze od 16tich ale to len naozaj raz za tyzden 2 cigy
, 13 alkohol