Ako prvak som bol v skole kde sme kosili travu, upratovali elektrotechnicke kabinety, rozoberali trafaky atd, ako druhak vo vyrobnom druzstve kde som sekal medenne dosky, a ako tretiak v pc shope.
my sme mali prax myslim 2 dni v tyzdni, prve 3 roky na skole, a potom vo 4 rocniku, sme si mali najst bud sami, alebo skola nam nasla prax, mne nasla skola prax, bol som v jednom podniku medzi udrzbarmi a 7 hodin som sedel na lavicke a cumel na stenu, lbo som nic nemohol robit, obcas som majstrom nosil naradie, alebo vymienal filtre na strojoch, taka prax o nicom
V skole sme jeden den vyhadzovali zo skladu nejake stare papiere a knihy do takeho velkeho kontajneru na objemny odpad a na druhy den zistili ze sa to nemalo vyhodit tak sme to odtial premocene vytahovali...velmi naucna praca...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
Jeden rok som bol vo firme - tam som sa len poflakoval lebo so nemal moc co robit
Druhy rok vskole na dielnach - to sme robili co bolo treba alebo svoje veci
Coze riesis?
@rusen tiez sme to mali len 2 tyzdne cez matury.
Na našej škole to je tak, že keď si nenájdeme prax, tak môžme praxovať v škole... Možno to tak máš aj ty