Ahojte .. Mám mačičku s ktorou som stále chodila ku veterinárovi odčervovať ju, ale minule mi kamarátka povedala že sa lieky na odčervenie dajú kúpiť v lekárni no teraz sa jej neviem dovolať ani nič .. Preto hľadám nádej tu Neviete o nejakej lekárni
daju v lekarni kupis pre cloveka a kedze zvierata maju aj inych parazitov tak u veterinara kupis pripadne mozno v nejakom obchode s vecami pre zvierata.
v košiciach pri novej nemocnici je lekáreň aj pre zvieratká, alebo pri veterinárnej fakulte a ak s mačičkou nechodíš vôbec von, nemusíš ju často odčervovať....my sme našu odčervili naposledy....ani nepamätám
ako tu uz bolo spomenute kupis tabletky na odcervenie v beznej lekarni, staci stvrt tabletky pre macku ja jej to vzdy podrtim a dam do tej pasty proti bezoarom pac inac by mi ju nezozrala, do jedla jej to nedavaj lebo nemas istotu kolko toho zozerie
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
no to pochybujem, u veterinára to kupujeme....
» www.docsimon.sk/kategorie/odcer...