chodiť vonKa s Kamošmi, pozerať telKu, písať si na birdze, jesť čoKoládu, lízať zmrzKu, učiť sa na záverečné písomKy, naučiť sa medzitým variť, čítať Knihy, laKovať si nechty, urobiť si poriadoK v sKrini, namontovať žiarovKu do Kúpeľne, založiť si fotoalbum, vytriediť si CDčKá, hrať Karty, umyť riad, Kúpiť si obraz, nastaviť si hodinKy, dať si nátačKu, počúvať hudbu, ísť si zatancovať, popostieľať, pozerať sa do zrKadla, vypnúť radiatory, poliať Kvet, usmievať sa na ľudí, sKúsiť aKo chutia mravce, či sú naozaj Kyslé, opaľovať sa, alebo sa pozerať do Kalendára Kedy už príde
neboj, tri týžden sú nič...môj chalan nie je z toho mesta čo ja, a ešte k tomu študuje úplne inde...a na tri mesiace ide do BA..takže tri týždne sú v pohode..prežiješ to, choď zabaviť s kamarátmi, aby si na neho v kuse nemyslela...a bude dobre
teraz neviem ci si to dievca robi prdel alebo ma vazne 11......a ak mas 11 tak zase si nemysli ze ked sa na teba niekde usmial uz je to tvoj frajer...a ak to je tvoj frajer...tak on o tom vie? .....ach jaj...toto zboznujem ked tu 11 roční začnú pisat ako su sklamaní láskou, alebo ako si niekeho nabalit alebo taketo sprostosti ako je toto...
človek sa tu snaží niekomu seriózne poradiť, ráta s tým, že dotyčný už nie je aspoň pod zákonom, a nakoniec sa z toho vykľuje niečo iné...uff...no...čo dodať
31 si taka trapna hatuska darvasiova fuj fibi41 JE STRASNA KLAMARKA v nasej triede ju nikto nema rad tak ako ja roby si prcu z mrtvych ludi blbana sprosta : disappointed: : disappointed:
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
Hm..no akoze 3 tyzdne??a co by si napr. robila keby sa stahuje prec??
Takze bud rada ze len na tie 3 tyzdne ide prec..
Ale ano aj ja som si to vsimla
podjebavaj ho vsade kde sa da...