Chcela by som si odfarbiť chĺpky na bruchu a počula som, že sa to dá zmiešaním melírovacieho prášku a peroxidu z drogérie. Neviem ale vôbec v akom pomere a ako dlho to mám nechať pôsobiť. Má s tým dakto skúsenosť?
jaaaj na to to je birdz, ja ze tu si mozu deti medzi sebou radit diskutovat , ale to zs len vsetci,, trepu .. ako by mali normalne zapotit,, ach jaj :p
@imissyou Kúp si peroxid (6%) za 1€ a k tomu melírovací prášok 0.90€ (je modrý) . V pohode ti stačí namiešať pol flaštičky peroxidu s polkou sačku prašku keďže to chceš len na brucho... Dobre si to rozmiešaj a nanášaj na chlpky na bruchu štetinkou (ktorou sa farbia vlasy) ... Keď si to natrieš, nechaj to pôsobiť 10-15 minút (podla toho ake tmave maš chlpky) ale viac nie! ... a potom to jednoducho zmy s vodou a prebehni to nejakým ochranným krémom (pleťovým mliekom trebárs.) možeš tam mať take červene fliačky ale ono to po chvíli zmizne... Je to fajn vec, nemusíš chodiť na laser ani depilovať ani nič... A len za 1.90 €
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
?
@antifunebracka tak si to necháme do iného fóra
ja viem ...
treba si dat kyselinu sirovu na brucho,co najviac,a chlpky zmiznu.ale najprv predtym si daj na brucho vodu