Ahojte, mám taký problémik, chodím do autoškoly kde som mal 2 jazdy a zaplatil som polovicu ceny. Chcel by som sa odhlásiť, nie je problém keď peniaze prepadnú, len neviem či sa len tak dá odhlásiť. Ďalšia otázka by bola akou formou, stačí tam isť alebo.?
a nedá sa požiadať o zmenu inštruktora.. ? ale tak ak ti nie je ľúto peňazí.. tak si myslím že by nemal byť problém proste tam len tak prestať chodiť. .ved to je tvoja vec.. nepodpisoval si nič záväzné
Nedá sa zmenit inštruktora, je sám. Asi som podpisoval len že sa prihlasujem, ale ani to neviem či stačí len oznámiť že už nechcem chodiť, alebo budem mať prúser že som sa neodhlásil na papieri. Mám z tejto autoškoly naozaj strach lebo podľa mna sú schopný čokolvek.
Da sa odhlasit a dokonca ti aj vratia peniaze za jazdy, ktore si neabsolvoval. Len tam mozno budes musiet na nich nahukat, pripadne tam nabehnut s rodicmi.
Jazdy, ktore si absolvoval ti budu platit aj v novej autoskole. Ja som takto preskocil vsetky tie zaklady, ktore som uz mal za sebou.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
8 komentov
Jazdy, ktore si absolvoval ti budu platit aj v novej autoskole. Ja som takto preskocil vsetky tie zaklady, ktore som uz mal za sebou.