Ahojte potrebujem vasu radu. S priatelom robime v De v hoteli. Uz druhu sezonu. K nam ku chyznym prisla pracovat veducej dcera je to hnusoba robio kazdemu zle, atd. Moja veduca je tez hnsuna robi mi napriek, pomaly sikanuje veduci hotela nevyresi nic aj k
@Dawia
cauko urcite chod radsej do nemecka ako do rakuska, a poradim ti ako zarobit viac. nechod robit chyznu ale predavacku do obchodu. ja som robila v rak . predavacku. Maju tam okolol 1600 eur netto, veduce predajni 2000 eur netto plus niektore znacky ako gant guess tommy hi., max mara platia este lepsie tam maju predvaackuy aj dvojku v cistom dokonca poznali co mali este viac. A hlavne sa az tolko nenarobis. Skus intimissimi alebo calzedoniu, tam sa velmi lahko dostanes, alebo new yorker c&a čko tie bežne obchody ak by si nahodou chcela blizsie info viem aj o volnych miestach napis mi ts a dam ti maily kam poslat cvcka
Podľa mňa treba vyskúšať. Ja chcem ísť preč, bud do Nemecka alebo Rakúska, ale jazyk moc neviem, ale treba skúšať. Tiež som na pochybách či mám alebo nemám ísť, ale zisk je risk. Istotu nemáš nikde.
jasne toze neves jazyk je na rit ale zas ja som ani necekla a terza skoro vsetko rozumiemnemcina je opak anglictiny.. na azciatku je tazka a potom lahka
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
8 komentov
cauko urcite chod radsej do nemecka ako do rakuska, a poradim ti ako zarobit viac. nechod robit chyznu ale predavacku do obchodu. ja som robila v rak . predavacku. Maju tam okolol 1600 eur netto, veduce predajni 2000 eur netto plus niektore znacky ako gant guess tommy hi., max mara platia este lepsie tam maju predvaackuy aj dvojku v cistom dokonca poznali co mali este viac. A hlavne sa az tolko nenarobis. Skus intimissimi alebo calzedoniu, tam sa velmi lahko dostanes, alebo new yorker c&a čko tie bežne obchody ak by si nahodou chcela blizsie info viem aj o volnych miestach napis mi ts a dam ti maily kam poslat cvcka