hh zaujal ma...mala som tam jeden odkaz, ale nikde sa nedal zobrazit...alebo ma to upozornuje, ked mi dojde tska?? to je asi riadna blbost ...a pocase sa stratil, teraz mam 0
vlastne ako to funguje? to je nieco ako bulletin? alebo sluzi
Do odkazovača si môže hocikto hocičo napísať čo ti má pripomenúť a každý si to môže pozrieť - ale ti si ten odkaz môžeš aj vymazať. Asi to je tak ak som dobre pochopil.
To bola si na tom svojom odkazovaci ze?mne sa to stalo tiez confused:ebo ono to asi bralo ze si tam ides pisat alebo ja neviem ale to je tiez picovina co uz no.. ja som to tak pochopila
@13@pawlo ja som sla spat asi o pol druhej a potom som sa zobudila az o pol jednej...to tak je to "len" 11 hodin ale zas 1 hodina pred polnocou=2 hod po polnoci, cize som spala 5.5 hodiny
no vyborne na birdzi sa už nesmie hrešiť !!! ani keď si niekto chce zanadávať sám pre seba!!! to je hrozne ten odkazovač mi strašne pripomína ten na pokeci alebo to funguje inak? z birdzu bude o chvíľu pokec 2 už som sa z tým zmieril, bude to tu samí admin a samé hádky kvôli adminom ktorí upozorňujú na každú pitchovinu
@15 - na pokeci je niečo podobné ako odkazovač? Fúha - tak to som tam už riadne dávno nebol. Aj som sa chcel ísť pozrieť ako to tam vyzerá po obnove ale nejako som zabudol heslo tak som sa na to vykašlal.
@Schizofrenik , snazime sa limitovat pocty adminov. Navyse admini nemaju pravomoc sami od seba mazat/blokovat/alebo vyhadzovat uzivatelov. Mozu len povedat, kto sa sprava prilis nevhodne...
Odkazovac - Kniha navstev - Odkazy SEM!! = takymito troma nazvami (ak som na nejaky nezabudol) je oznacene ten isty Odkazovac, len v roznych skinoch sa to moze volat rozne...
Ostatne aj vy si budete moct uploadnut vlastny skin a ked sa rozhodnete si odkazovac do grafiky nazvat ako "Hruska na spagate" tak ak sa vam to zmesti, mozete to volat "Hruska na spagate"...
BIRDZ sa nesnazi kopirovat konkretne weby, a toboz nie Pokec.sk. Preco by sme mali kopirovat Pokec.sk? Ad jedna Pokec.sk je lider (teda presnejsie povedane Azet.sk je lider) a najnavstevovanejsi web na Slovensku, to co robi, robi dobre, ale v inych veciach je slaby. BIRDZ je nieco ine. BIRDZ ide svojou cestou a chce byt uspesny lebo ponuka alterntivu...
Odkazovac ako funkcia nema kopirovat odkazy na profiloch Azetu, alebo guestbook na neviem akom webe, Odkazovac je funkcia, ktora mi na BIRDZ chybala (nie ako jedina) a tak som ju pridal, aby ste mohli si navzajom pisat "odkazy, mozno to budu skor minirecenzie, ze "tento clovek je mily, da sa s nim pokecat"... Mne by sa pacilo, keby to bolo nieco ako referencie cloveka, ze zaujme ta nejaky clovek na BIRDZ, mozes si pozriet blogy, fora co zalozil, fotky co pridal, a teraz pribudlo napriklad aj to, ze si mozes pozriet co o nom hovoria ostatni, alebo co mu odkazuju. Samozrejme da sa to pouzit aj na pozdravy... Urcite rozni ludia budu mat rozne charaktery textov v Odkazovaci...
mno asi tak ako pokec sa nechyta na tie veci co su tu a mam pocit (nechcem to zarieknut) ze su tu ludia k sebe otvorenejsi, lepsi, a je to tu menej o anonymite myslim...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
Css..ma uz tolko nebuzeruj! Do kuta ma chces poslat a este aj toto?!
Niekde som videl napísané aj KNIHA NÁVŠTEV - takže sa pokojne môžte napísať hociktorému birdzákovy do webky aby vedel že ste si jeho webku pozerali!
aj mne uz hrabe tusim z toho alebo to je tym, ze som spala 12 hodin?
ďakujem pekne
Odkazovac - Kniha navstev - Odkazy SEM!! = takymito troma nazvami (ak som na nejaky nezabudol) je oznacene ten isty Odkazovac, len v roznych skinoch sa to moze volat rozne...
Ostatne aj vy si budete moct uploadnut vlastny skin a ked sa rozhodnete si odkazovac do grafiky nazvat ako "Hruska na spagate" tak ak sa vam to zmesti, mozete to volat "Hruska na spagate"...
BIRDZ sa nesnazi kopirovat konkretne weby, a toboz nie Pokec.sk. Preco by sme mali kopirovat Pokec.sk? Ad jedna Pokec.sk je lider (teda presnejsie povedane Azet.sk je lider) a najnavstevovanejsi web na Slovensku, to co robi, robi dobre, ale v inych veciach je slaby. BIRDZ je nieco ine. BIRDZ ide svojou cestou a chce byt uspesny lebo ponuka alterntivu...
Odkazovac ako funkcia nema kopirovat odkazy na profiloch Azetu, alebo guestbook na neviem akom webe, Odkazovac je funkcia, ktora mi na BIRDZ chybala (nie ako jedina) a tak som ju pridal, aby ste mohli si navzajom pisat "odkazy, mozno to budu skor minirecenzie, ze "tento clovek je mily, da sa s nim pokecat"... Mne by sa pacilo, keby to bolo nieco ako referencie cloveka, ze zaujme ta nejaky clovek na BIRDZ, mozes si pozriet blogy, fora co zalozil, fotky co pridal, a teraz pribudlo napriklad aj to, ze si mozes pozriet co o nom hovoria ostatni, alebo co mu odkazuju. Samozrejme da sa to pouzit aj na pozdravy... Urcite rozni ludia budu mat rozne charaktery textov v Odkazovaci...
mozno da asi takto
birdz