co by ste robili keby vas akoze priatelka podviedla alebo lepsie si predstavte ze mate napr 14 rovok a mate priatelku a ona vam povie ze ide napr s rodinou niekde ze nemôze ist s vami na diskoteku a potom jej poviete ze vy idete na tu disko s kamosom ale potom vam kamos povie ze podme na inu disko v meste a vy ju tam stretnete co by ste spravili ale nemyslim to co by ste jej povedali napr potom v skole lebo to je lahsie potom ale v tom momente co by ste jej povedali? ja neviem co by som spravil ale ja to myslim tAk ze ona by tam bola s nejakym inym chalanom myslim si ze tri z piatich bab su presne taketo teda sa tak chovaju co si o tom vsetkom myslite ?ale hlavne chalani povedzte teda mi aj helpnete
heej, taketo diskusie by mali zakazat detom ako je tento tu. Uz len to, ako to nazyvas- ze "pichat", svedci o tvojej hlbokej, ale fakt hlbokej detskosti. Este si chvilu pockaj, kým sa ti dovyvyja telicko ako sa ma a zatial sa uspokojmozno tak s obrazkami vo zdravovede.
prepacte mi za odpis, ale toto uz fakt asi nie je normalne,boze, ved len 13rocne decko...
Marek1993 ak je 1993 rok tvojho narodenia, tak mal by si este chvilu pockat. Dievcata a aj chalani su v tomto veku dost pojaseni, predvadzaju sa pred kamaratkami a kamaratmi kto je skusenejsi. Ale casom to asi kazdemu dojde... A co sa tyka tych dievcat ze 3 z piatich su take... No, zalezi hlavne od toho, v akej spolocnosti dievcat sa pohybujes a na akom mieste sa nachadzas. Asi tak. A dobra rada do zivota - nesnaz sa pochopit dievcata. Cele je to o vzajomnej dovere a kompromisich.
Ked ju milujes, tak nie je co riesit plati naozaj iba o kofole...
naprosto suhlasim s vyzsie uvedenimi prispevkamy mas este cas ale ja to tiez nechapem raz som siel po ulici s o3 roky mladsim kamaratom a on mi povie ze jak by som hentej picu vylizal no ako ja som nechapal ale tak nedal som to najavo sak je to kamarat
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
diky
prepacte mi za odpis, ale toto uz fakt asi nie je normalne,boze, ved len 13rocne decko...
Ked ju milujes, tak nie je co riesit plati naozaj iba o kofole...