Odličovačom .. Tak ako nám to ukazovali tie kozmetičky na prednáške z Oriflame. Dám si na tampon odličovač na OČI ( nikdy nie ten, čo aj na pleť ) Na minútu priložím k oku nech sa rozpustí špirála a potom krúživými pohybmi odličujem a ked oko vyzerá celkom čisté umyjem ho obyčajnou vodou Žiadna veda, keby dáš do google správne odličovanie očí, alebo niečo v tom zmysle určite ti to vyhodí vééľa odkazov Pekné odličovanie
Ja mám krém, od Garnier a to je úplne najväčšie zlo, už si nikdy v živote nekúpim na odličovanie krém. A sviňa jedna, nechce sa minúť! Strašne zle mi to odličuje a tým pádom sa pre mňa poriadne večerné odlíčenie bez toho, aby som mala maximálne červené a podráždené oči, stáva nereálnym (a to si špirálu dávam asi tak 1krát do týždňa . Proste vždy sa na druhý deň zobudím a okolo očí čiernota, tak odličujem aj ráno.
Ale robím to normálne tak (určite zle, viem), že dám na tú vatovú vec ten hnusný krém, capnem to na oko a pohybujem tým
v dm je taký fajnový balea odličovač na oči ten milujem ..lepsie jak akekolvek mlieko co som mala..a ksicht mliekom potom si to vycistim cistiaicm gelom z oriflame-u..a mozem ist spat
@luc.ka ten balea z DMky je podla mna super, pekne mi vonia aj klasicky, aj vodeodolny.
ale moj tajny tip su Balea odlicovacie obrusky, ja uz ine ani nepouzivam. Vytiahnem si jeden obrusok ktorym bez namahy odlicim celu tvar vratane oci a je to super. Odkedy som toto vyskusala, uz ziadne patalie s odlicovacmi a odlicovacimi tamponmi!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
34 komentov
tekutý odličovač. taký ten, dvojfázový, aj na vodeodolný mejkap... nemám rada krémy. všeobecne.
ale často mávam aj ab
a nemám nejak zvlášť citlivé oči, vystačím si aj s obyčajným dm-kovnským.
a odličujú určite lepšie a rýchlejšie ako mlieko...
a ako? ehm nalejem si to tam drbnem na oko zotriem?
Ale robím to normálne tak (určite zle, viem), že dám na tú vatovú vec ten hnusný krém, capnem to na oko a pohybujem tým
ale moj tajny tip su Balea odlicovacie obrusky, ja uz ine ani nepouzivam. Vytiahnem si jeden obrusok ktorym bez namahy odlicim celu tvar vratane oci a je to super. Odkedy som toto vyskusala, uz ziadne patalie s odlicovacmi a odlicovacimi tamponmi!
hej, super odličuje vodeodolnú špirálu - a tuším aj ten obyčajný