asi to budem o par rokov lutovat, ale mozno tak pol na pol sa odlicim, vacsinou az rano resp. nez sa idem znova malovat. resp vacsinou sa neodlicujem, shame on me
Pýtam sa pretože som sa minule spýtala spolužiačky či sa večer odličuje a povedala mi že niekedy. Ja by som už bez toho nezaspala a nečudujem sa že má spolužiačka na ksichte toľko jebákov... Tak by ma zaujímalo ako ste na tom vy
ja sa odlicujem,lebo minuly rok som z neodlicovania chytila zapal spojiviek
totiz ja som si to nechala na ksichte tie linky a potom rano dokreslila alebo umyla vodou,ale cez noc to tam bolo. a tak som to robila aj potom ako mi to preslo,na jesen,lebo som nosila oci ako taylor momsen a rano sa mi to nechcelo malovat,tak vzdy pred spanim som nakreslila a rano len doupravila.
tak, v lete mejkap nenosim ani puder ani nič bo i tak sa to spoti a a budem od toho zbytočne zajebabraná a v lete si dávam len troška ceruzku na obočio a pomadu a tam nie je čo velmi odličovať
ale ked je normalne počasie že mam všetko čo treba aby som sa podobala človeku tak jasné, nechutne by bolo zaspať v tom.
vynimka ked človek pride ešte v podnapitom stave o piatej domov.vtedy som rada že vidim postel a nie ešte robiť čoro moro v kupelni
no nemám rada túto činnosť, avšak vždy sa mi zle spí ked sa neodmaľujem čo je tak čojavieem 1x za tri mesiace ked som taka mrtva, že idem rovno zaľahnúť.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
totiz ja som si to nechala na ksichte tie linky a potom rano dokreslila alebo umyla vodou,ale cez noc to tam bolo. a tak som to robila aj potom ako mi to preslo,na jesen,lebo som nosila oci ako taylor momsen a rano sa mi to nechcelo malovat,tak vzdy pred spanim som nakreslila a rano len doupravila.
ale zase som prilis leniva dat linku dole uplne na 100%, kedze mam vodeodolnu tak nejde tak lahko ako makeup, tak si to obcas vankus odnesie
ale ked je normalne počasie že mam všetko čo treba aby som sa podobala človeku tak jasné, nechutne by bolo zaspať v tom.
vynimka ked človek pride ešte v podnapitom stave o piatej domov.vtedy som rada že vidim postel a nie ešte robiť čoro moro v kupelni
aj tak vlastne okrem riasenky a bronzeru si nic ine na ksicht nedavam
ale nie.. záleží to od toho, či prídem domov opitá/unavená/lenivosť...
keď si ale čistím pleť... tak hej
a náhodou.. pár krát sa mi stalo, že som sa neodmaľovala a ráno som mala lepšiu pleť než večer