a u mna trochu dost zalezi aj od toho aky lak prave mam - ked je to nejaky z mojich najoblubenejsich, tak ten necht z ktoreho sa mi lak odlupol hned ako je cas odlakujem a nalakujem nanovo. ale su laky pri ktorych mi to nevadi. pockam kym sa odlupne lak na 3-4 nechtoch a potom uz odlakujem a nalakujem komplet vsetky odznova inym lakom.
lebo ja mám tenké nechty a kebyže to prekryjem, bolo by vidno obrys kde sa to odlúplo a že bola nanesená nový vrstva, a vyzeralo by to dosť neviem... mimo.
mne sa väčšinou v určitom momente toto stane s viacerými, takže rovno ich všetky odlakujem, akurát sa mi väčšinou nechce rovno ich aj nalakovať (robím to za pochodu).. takže som často potom pár dní s nenalakovanými
a nosím len červený lak, takže to vyzerá dosť hrozne, ak to nechám tak
nuž vacsinou ked uz si razza cas tie nechty nalakujem tak chcem aby boli super. takze... neodlakujem si ich hned pri jednom takomto onom ale ked uz sa mi proste po dvoch dnoch napr prestanu tak lubit tak odlakujem analakujem znovu
nakoľko som bola lenivá ich udržiavať v nejakom schopnom stave a podobne, tak teraz ak lakujem, tak zásadne priesvitným, vyzerá to celkom upravene aj keď je spolovice ošúpaný
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
pokiaľ sa mi odlúpne napríklad v škole tak chodím s takým
ale hneď, keď je možnosť tak odlakujem a nalakujem ten necht nanovo.
Navyše sa mi to obvykle stáva ráno, cestou do práce a tam si nechty rozhodne lakovať nemienim...
a u mna trochu dost zalezi aj od toho aky lak prave mam - ked je to nejaky z mojich najoblubenejsich, tak ten necht z ktoreho sa mi lak odlupol hned ako je cas odlakujem a nalakujem nanovo. ale su laky pri ktorych mi to nevadi. pockam kym sa odlupne lak na 3-4 nechtoch a potom uz odlakujem a nalakujem komplet vsetky odznova inym lakom.
...moznost roka to budem robit.
"odlakujem všetky nechty a nalakujem ešte raz" trošku nerváčka.
a nosím len červený lak, takže to vyzerá dosť hrozne, ak to nechám tak