Chlapi ,ako mam brat pozvanie na vikend od muza ,s ktorym som sa videla 2x, raz som u neho prespala. Nestalo sa medzi nami nic. Obaja sa vidime ako objekt. Mame si co povedat, nonstop si piseme ci nie vazne flirtovanie alebo uple vazne veci....
...ale ja nechcem vztah, on nevyhladava zeny, tak preco ma potom taha na vylety na vikendovky len my sami dvaja ak nic vazne neriesi a ani ma nechce dostat do postele. Nie je gay! Co myslite? Chlapi...
Hmmm je viac možností... Napríklad, že celé jeho správanie je len póza, čo je veľmi pravdepodobné ak ste sa videli dvakrát... Nuž, ale môže to byť aj úplne opačná vec a proste si mu sadla ako kamoška. Ja som napríklad veľmi rád trávil dni s jednou babou a nevidel som ju nikdy ako niečo na partnerstvo, alebo na sex, proste mi s ňou bolo fajn, chodili sme bežne na výlety, ku nej na chatu, alebo len tak sa zobrali autom a išli si poraňajkovať do prírody a celé to bolo len o tom, že nám bolo fajn, lebo sme na seba nemuseli robiť dojem, nemali sme žiadne spory kvôli partnerským kokotinám, neboli výčitky o tom či je sme jeden pre druhého len nejaký objekt na plnenie si túžob a neliezla medzi nás ani nejaká zbytočná patetickosť, proste sme jeden prd druhým boli taký aký sme.
@karlotiskot Je to zaujimavy pohlad, ale nemyslim ze toto je prave tento pripad. Otvorene mi povedal, ze som sa mu vzdy pacila. My sme sa minali. On mal frajerku ked ja som bola single a ked ma on chcel zavolat von ,vraj mu aj bolo luto ked zistil ze som vo vztahu. V opacnom pripade sa musim naucit trpezlivosti a prestat sa na neho pozerat ako na objekt a spoznavat ho len ako kamarata..
Tak dnes mám dáku náladu rozdávať rady. Najbližší mesiac s ním nikam nejdi odmietaj jeho pozvania stretnutia, nepíš si s ním, tvár sa že máš toho veľa atď a uvidíš jasne čo je zač.
@vishka Tak to neber ako hru alebo to proste ani nehraj a daj si od neho pokoj lebo zrejme by sa ti aj zišiel...
Nuž a pozri, keď človeka vidávaš, môže ti veľmi veľmi veeeeeľmi dlho ukazovať iba to čo chce aby si videla.
Ono táto technika sa zrodila čistými náhodami pri viacerých babách ktoré poznám a na ktoré chlapi fakt skúšali niekde absolútne neuveriteľné hry alebo ako to nazvať a snažili sa pri tom nejako prezentovať a keď som si spätane uvedomil svoje parchantské ja tak na tom niečo je. Proste babe prišlo veľa vecí naraz do voľného času alebo si chcela vyhradiť čisto pre seba čas a podobne a takýto ľudia často odrazu prejavia niečo v tom zmysle, že je jasne cítiť, že si ťa z nejakeho titulu nárokujú. Ak je chlap normálny, vyrovnaný sám so sebou a páčiš sa mu už dávno by ti to povedal, ak je človek čo chce byť kamarátom nebude ťahať ani náznaky vzťahu medzi vás, čo rozprávanie o tom ako si sa mu páćila, ako mu bolo ľúto že si niekoho mala a podobne a proste prečo by ťa napríklad nezavolal von aj keby si bola vovzťahu ak je taký asexuálny voči tebe či ako to povedať. Proste nejak mi v tom veĺa vecí nesedí...
v prvych komentoch si napisala nieco co mi pride ze nizsie popieras.. skus si zhodnotit ako veci vyzeraju.. a domysliet si co a ako..
na svete nie je vela ludi (nielen chlapov), ktori by toho druheho hned netahali do postele.. ale taki su.. a mno asi ta chce spoznat a zistit ci to s tebou skusi alebo nie.. kedze ako sama pises trochu to iskri
zaujima ma vsak preco kazdy tvrdi "ja nechcem vztah" pricom vnutorne to v nich len krici..
@johnysheek ano,no nejak sa to vyvinie ako vsetko. Vztah nechcem riesit pretoze som sa len pred mesiacom rozisla s muzom, mal milenku. Takze pomaly. Jasne ze sama ostat nechcem ,samota je hrozna...
ja nevravim, ze sa mate hned zajtra zobrat.. ale ono to postupne moze prist.. a mno.. ak ti je s nim prijemne.. a rozumiete si.. mesiac nie je tak kratka doba, ze by sa to nepodarilo ((a obcas sa vravi klin sa klinom vybija..)
@johnysheek chcela som len poznat muzsky pohlad na nieco take. Dlho som bola s jednym muzom a vypadla som z toho sveta. Na jednu stranu sa tvari ze nema nejaky zaujem a hned to suverenne povie takto ,ze chce ist na vylet so mnou.
@vishka Ja sa v tom napríklad dosť vidím. Tiež často otáľam jak debo a možno som sa tým pripravil o množstvo pekných vecí. Najmä pri niektorých ženách v mojom živote mám taký akoby rešpekt, ktorý by mi bránil prelomiť ľady. Možno to bude podobný prípad.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
v dnešnej "modernej" spoločnosti slušných ľudí považujú za divných...
je to hrozná doba, dobro sa stáva zlom a zlo dobrom....
Nuž a pozri, keď človeka vidávaš, môže ti veľmi veľmi veeeeeľmi dlho ukazovať iba to čo chce aby si videla.
Ono táto technika sa zrodila čistými náhodami pri viacerých babách ktoré poznám a na ktoré chlapi fakt skúšali niekde absolútne neuveriteľné hry alebo ako to nazvať a snažili sa pri tom nejako prezentovať a keď som si spätane uvedomil svoje parchantské ja tak na tom niečo je. Proste babe prišlo veľa vecí naraz do voľného času alebo si chcela vyhradiť čisto pre seba čas a podobne a takýto ľudia často odrazu prejavia niečo v tom zmysle, že je jasne cítiť, že si ťa z nejakeho titulu nárokujú. Ak je chlap normálny, vyrovnaný sám so sebou a páčiš sa mu už dávno by ti to povedal, ak je človek čo chce byť kamarátom nebude ťahať ani náznaky vzťahu medzi vás, čo rozprávanie o tom ako si sa mu páćila, ako mu bolo ľúto že si niekoho mala a podobne a proste prečo by ťa napríklad nezavolal von aj keby si bola vovzťahu ak je taký asexuálny voči tebe či ako to povedať. Proste nejak mi v tom veĺa vecí nesedí...
na svete nie je vela ludi (nielen chlapov), ktori by toho druheho hned netahali do postele.. ale taki su.. a mno asi ta chce spoznat a zistit ci to s tebou skusi alebo nie.. kedze ako sama pises trochu to iskri
zaujima ma vsak preco kazdy tvrdi "ja nechcem vztah" pricom vnutorne to v nich len krici..