Ked prvy den na gympli ucitelka precitala zoznam ziakov ktori mali byt v triede... A zrazu sa jedna holka prihlasila a povedala "mna ste necitala" A ucitelka na to "tak chodte prec z tejto tiedy, vy sem nepatrite" Ta holka sa na nu nechapavo pozrela a za per sekund ju triedna pinutila len tak odist na chodbu... Teraz chodi do B triedy
Okrem toho je podla mna celkom dobry odpis aj ten obrazok co tu niektori davaju "You are like the coolest person I know!!"
ked mna niekto odpise, ja mu hodim taky odjeb ze sa den bude spamatavat kedze som dost zakerna a pohotova takze ja ani neviem ako ma najhorsie odpisali
ja si také veci nepamätám, ale môj kamarát sa zvykne strašne smiať, keď je so mnou, že ja len poviem, čo si o človeku myslím pred ním, a ani to tak zle nemyslím, ale vyznie to neskutočne "odpísavo"
ale keby som chcela niečo také vymyslieť naschvál, určite by mi to nešlo
Včera bola mama s tetou na záhrade a zavolala mi, vraj potrebuje nejaké číslo účtu, ktoré má napísané na papieri na stole a mám to nájsť a ja som to tam nenašla.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
Okrem toho je podla mna celkom dobry odpis aj ten obrazok co tu niektori davaju "You are like the coolest person I know!!"
V danej situácii som skoro umrela po tej vete.
ale keby som chcela niečo také vymyslieť naschvál, určite by mi to nešlo
Učiteľka: " O čom to čítaš? "
On: " Niečo o mozgu "
Učiteľka: " A prečo čítaš o niečom , čo nemáš? "
predsa len odpisovanie je opotrebenie majetku nie? že by som niekomu patrila? hmmm