ja mám strašné problémy s odpísaním na sms. otravuje ma písať to dve minúty, redukovať to, čo chcem povedať do 160 znakov, pričom prečítané to je za 4 sekundy.
odpisujem, len pokiaľ mám kredit a pokiaľ si to tá správa vyžaduje.....pokiaľ ide iba o nejaké info od kamošky, že večer sa ide tam a tam, iba prezvoním...akože chápem, budem tam
jasne ze len niektorym ludom vlastne kvoli tym par ludom ostatnym neodpisujem chapete setrim si na nich kredit su ludia s ktorymi len smskujem a su taki s ktorymi viem len volat no a nato mame doma pevnu a otcov stary mobil na ktorom je pausal ale nikto ho nepouziva
@fxx aach jaj..ale túto noc by som ťa najradšej priškrtila!!!
ty kks,koľko som mala neprijatých hovorov? 10? ani neviem..ale proste furt si prezváňal..po piatom prezvonení som si vypla vibrácie bo to nebolo možné toto..a vďak za sms, ale práve vtedy keď si mi dal povolenie na spánok už som dávno spala
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
54 komentov
ale! tak tu sa vyjadrím! neodpisujem uz nikdy @zuzanne112 ! ZUZA! ja som uz včera dávno spal,ked si ma ZAS zobudila!!!
chapete,idem si skor lahnut bol som unaveny,a napise mi ze zas budem do rana na birdzi!
musel som sa vyjadrit,nechcelo sa mi do stavu
A pomoze ti tato anketa v niecom?
ked mi ale niekto napíše snažím sa odpísat ..
ale rozmýšlam že sa na mobili vykašlem všade si ich musím brat ked si ich nezoberem je zle,ked si ich zoberem obmedzuju ma ..
radšej zavolajú
ale v poslednej dobe ani nie, pretože mi stále vypisuje jeden človek trafené smsky =/
veď sa pamätáš ako som raz toho jedného chalana zobudila o piatej ráno že poďme von ale ako zo srandy a on to zobral vážne a čakal už vonku ty kks..
ano,viem,uz si mi to parkrat vravela
no aby si tak ty raz nedopadol..dávaj bacha!
no ja urcite nie,ja ti tak nanajvys vynadam o piatej rano,a nie aby som ta cakal vonku
okej, ja len že.. aby si vedel!!
ty kks,koľko som mala neprijatých hovorov? 10? ani neviem..ale proste furt si prezváňal..po piatom prezvonení som si vypla vibrácie bo to nebolo možné toto..a vďak za sms, ale práve vtedy keď si mi dal povolenie na spánok už som dávno spala