Zdravím chcel by som sa vás opýtať či neviete o nejakom programe ktorý by dokázal pracovať s video (+hudba) dlhým +-40hodín a dokázalo ho vyrendrovať. Pracujem vo Vegas Movie studion Platinum HD verzia 11.0 ale po zhruba 22 hodinach mi začne blbnu
je to skôr hlavne zvuková stopa, ale na niektoré uložiská nejde uploadnuť čisto zvukový súbor. Inak tam bude aj video preto že v ňom bude vidieť kedy začína aká pesnička, pre lepšiu orientáciu poslucháčov.
Neviem niekto napríklad môže na PC byť 5-6-8 hodín, pustí si to video a bude počúvať po celu tu dobu, ak by ho nejaká pesnička zaujala hudbu si pozastaví a pozrie sa na názov pesničky.
Po 6 hodinách PC vypne a na druhý deň (alebo týždeň) pokračuje tam kde prestal.
Nechcem to rozdeľovať na 10 hodinové party a už vôbec nie na hodinové hlavný dôvod je ten že chcem mať všetky tie pesničky pekne pokope.
Dôvod? Vyberám z viac ako 4600 - 5400 pesničiek takých 1800 až 2400najväčších hitov. Možno viac
Ja si myslím, že mu iný program nepomôže. Pri editácii sa celé video zrejme musí načítať do medzipamäte... 22 hod. je zrejme limit jeho PC pre toto video.
ak by to bol problem pamate, tak odporucam prehodit default hodnotu swapovania pamate aj na 10GB kludne, mal by lagovat pocitac na totalku, ale mal by to zvaldnut
V tom Sony Vegas mi robí nasledovné: Dostanem sa na 22 hodinu pridávam ďalšie pesničky, ale keď na časovej osi kliknem cez 22 hodinu aby som si vypočul tu pesničku, začne mi hrať pesnička ktorú som dal úplne na začiatok ako prvú, a keď idem ďalej na 23-24 hodinu ide to rovnako počúvam druhu tretiu atď atď pesničku ktorú som dal zo začiatku
Ospravedlňujem sa že som to dal do témy programovania, ale je to najbližšia téma pre ten "Program"
Ostatné su:
Počítače, internety
Apple
BIRDZ a jeho svet
Windows
Kritika webstránok
Grafika
Mobily
Počítače
Nemyslím si že by hoc do jednej z týchto tém pasovala táto téma ktorú som vytvoril
Programovanie
Linux
Zaujímavé weby
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
Neviem niekto napríklad môže na PC byť 5-6-8 hodín, pustí si to video a bude počúvať po celu tu dobu, ak by ho nejaká pesnička zaujala hudbu si pozastaví a pozrie sa na názov pesničky.
Po 6 hodinách PC vypne a na druhý deň (alebo týždeň) pokračuje tam kde prestal.
Nechcem to rozdeľovať na 10 hodinové party a už vôbec nie na hodinové hlavný dôvod je ten že chcem mať všetky tie pesničky pekne pokope.
Dôvod? Vyberám z viac ako 4600 - 5400 pesničiek takých 1800 až 2400najväčších hitov. Možno viac
Ospravedlňujem sa že som to dal do témy programovania, ale je to najbližšia téma pre ten "Program"
Ostatné su:
Počítače, internety
Apple
BIRDZ a jeho svet
Windows
Kritika webstránok
Grafika
Mobily
Počítače
Nemyslím si že by hoc do jednej z týchto tém pasovala táto téma ktorú som vytvoril
Programovanie
Linux
Zaujímavé weby