nakresli nieco na papier a druhy nech uhadne co si tam pridal...a potom ide on a dalsi hada...a takto to ide dokola.....ked tam je cez 100 veci uz je to sranda a samozrejme kreslit cez seba alebo stare veci nakreslene dokreslovat/vylepsovat....samozrejme ked jeden kresli druhy sa nepozera -.-
A ešte aj tá taká vec, kde jeden napíše podstatné meno, druhý sloveso, tretí prídavné meno a potom z toho vznikne nejaká veta, ale už neviem ako sa to volá. =D
alebo nakresli 20 guliciek jednej farby a 20 druhej farby vselijak zamiesane a ocisluj...a chod spajat na striedacku po jednej....a ciary sa nesmu krizovat nijako a vyhra ten co spoji svojich viac...mozno sa to nezda ale treba tam rozmyslat
s jednou spolužiačkou na gympli sme sa zvykli hrávať tak, že jedna niečo nakreslila, najlepšie časť obrázka a ďalšia to trocha dokreslila a tak kým nás to bavilo.. pekné blbosti vznikali
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
36 komentov
ech mi zvykneme hrať takú hru..ale neviem ako by som ti ju vysvetlila..
@ryu4 eh, to som zabudol povedať, že to tiež nechcem.. poznám totiž
@shenovavlocka to isté
@sheily začni
@fr4nk1 ...
@etelnair @7 ako športy ?
» halbot.haluze.sk/image/20012...
textová
had.. musíš urobiť slová, kde sa jedno písmenu bude opakovať ale postupovať o jedno písmeno .. príklad
Kybernet
OKo
HáK
hanKa
azbuKa
HeňKa
očKo
oKo
Kokos...
blbé slová
rebrík to neviem čo som trepol to ani neviem teraz poriadne čo to je.. niekedy dáááááááávno som to vedel :/
nebo peklo