Niekto sa ide v rýchlosti zaregistrovať a vybehne mu, že registrácia bude done po vložení tel. čísla a jeho overení.
Ale keďže ten niekto sa chce v rýchlosti zaregistrovať, tak na to sere, pretože nemám čas na nejaké overovanie a neskor už úplne zabudne, že sa chcel, počkať na akú stránku sa to chcel zaregistrovať, ani nevie, tak nič z toho nakoniec nie je.
@3 čo je na tom naťukať tam svoje číslo a potom kód čo ti príde?? mne tá sms prišla okamžite, nehovoriac o tom, že keď neboli registrácie cez sms vyzeralo to tu jednu dobu ako portál pre psychicky narušených
mne ten smradlavý admin do teraz neposlal sms ked som si chcel spraviť fake a kedže mám len jedno číslo na ktoré už som vraj zaregistrovaný, čo je to neposlané, tak si žiaden další fake nemožem vytvoriť.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
Ale keďže ten niekto sa chce v rýchlosti zaregistrovať, tak na to sere, pretože nemám čas na nejaké overovanie a neskor už úplne zabudne, že sa chcel, počkať na akú stránku sa to chcel zaregistrovať, ani nevie, tak nič z toho nakoniec nie je.